Ben bir iki cümleyle yanıt hakkımı kullanayım.
Bu sitede daha önce yayınlanan tüm paylaşımlar Yönetim tarafından kilitlenmekte ve taşınmaktadır, keza yanlış kategoride yayınlanan paylaşımlarda uygun bölüme taşınmaktadır. Bu uygulamaya itiraz etmek gereksizdir, bugüne kadar böyle yapılmıştır ve yapılacaktır.
Sizin itirazınız, konuyu okumayanlar için bir fırsat olduğu ise, konu kilitlenirken daha önceden paylaşıldığı link verilmekte, ve üyeler yönlendirilmektedir.
Şahsım hakkında herkesin olumlu kanatte olmasını bekleme anlamsızlığını çoktan aşmış bir kişi olarak, hakkımdaki olumlu/olumsuz tüm görüşlere saygı duyarım.
Otoriteyi elinde bulundurmak konusunda diyeceklerim ise;
Eğer bir birimde size güvenilerek bir yetki verilmişse, bu sizin bu otoriteyi hazmetmişliğinize güvendir. Ve bu güven ayrıca, sizin bu konuda deneyimlerinize olan güvendir. Bu nedenle tartışılması gereksizdir. Bizler geçiciyiz, bu site kalıcır ve hakeden her arkadaşım bu görevlerde ter alacaklardır.
ærlx' Alıntı:
"Burada herkes terbiye sınırları içinde görüşlerini savunmaktadır ve bu sınırlar zorlanmadıkça hiç bir konu kilitlenmez" yani benim açtıgım konu sizce terbiye sınırlarını zorluyor öylemi...
Konuyu ilk mesajınızdan sonra kilitlemediğimi anımsatır, bu ithamda asla bulunmadığıma işaret ederim.
Teşekkürler.
Konu tarafımdan kilitlenmiştir, karşılıklı olarak "kişi" tartışmanın Kişisel Gelişim Sitesi'ne uygun olmadığı gerekçesiyle.