ZÜLFÜ LİVANELİ

• Konbuyu başlatan altınay
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim Ne Söylemiş? kategorisinde altınay tarafından oluşturulan ZÜLFÜ LİVANELİ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,197 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim Ne Söylemiş?
Konu Başlığı ZÜLFÜ LİVANELİ
Konbuyu başlatan altınay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan su perisi
A

altınay

Kullanıcı
2 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
b(s)en' Alıntı:
selam ben yeniyim buralarda
konuya cevabım geç olsa da bu geçlik konuyu yeni görmemdendir
televizyon ekranlarında başlayan kültürel yozlaşma ne yazık ki kendini büyük ölçüde gösteriyor
büyük etki yaratmasında yegane sebep aile içi iletişim kopukluğunun olması
kendini tatmin için televizyon karşısına geçen kişi sayımız ne yazık ki azınsanmayacak kadar fazla
bence televizyonda da her şey gibi seçici olmalı seviyeli programlara yönelmeli var olan seviyesiz programlara bu şekilde hak ettiği değeri vermeliyiz 

negüzel anlatmıssın varya diline sağlık kesinlikle sana katılıyorum b(s)en  ve bu kopukluk aile içi parçalanmalar bizi ölüme sürüklicek.teşekkürler...

S

sweet267

Kullanıcı
16 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
Salihli/MANİSA
livaleni yazılarını beğendiğim bir sanatcıdır. paylaşım için teşekkür ederim
gercekten doğru söyluyor

P

psycho298

Kullanıcı
20 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
TEKİRDAĞ
Güzel söylemiş..! Durum kötüye gidiyor..! Dibe Gidişimizi izliyoruz hep birlikte sessizce
hepimizin söylediği bildiği... Yapabileceklerimiz neler? Sadece izlemek mi? Evet eğitimsizlik bizim sorunumuz. Ama herkez kendini,yakınındakini eğitmeye çalışsa yada eğitmek değilde bilgilendirmeye duyarlı olmaya itse, ortaya bi değişiklik belirmez mi?

???

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Toplumsal yozlaşma,gün geçtikçe dahada ilerliyor..
Hayatı,degerlerimizi,gelenek ve göreneklerimizi unutturup,hayatı toz pempe gösteren bütün kanalları KINIYORM!
ELİMDEN GELDİGİ KADAR ÇOÇUKLARI TVDEN UZAK TUTMAYA ÇALIŞIYORUM...