B
bıldırcın
Anlamadığım her konuda erkeklerle kadınlar eşittir deniliyor da.Zeka meselesine gelince neden kadınlar kendilerini ön plana atıyorlar.Unutmayalım tarih boyunca gelen dahilerin çoğunluğu erkek!!!
Konuş konuş ) arkandayım.. işte budurbıldırcın' Alıntı:Anlamadığım her konuda erkeklerle kadınlar eşittir deniliyor da.Zeka meselesine gelince neden kadınlar kendilerini ön plana atıyorlar.Unutmayalım tarih boyunca gelen dahilerin çoğunluğu erkek!!!
Doğru söze ne denir!bıldırcın' Alıntı:Anlamadığım her konuda erkeklerle kadınlar eşittir deniliyor da.Zeka meselesine gelince neden kadınlar kendilerini ön plana atıyorlar.Unutmayalım tarih boyunca gelen dahilerin çoğunluğu erkek!!!
Allah razı olsun.bıldırcın' Alıntı:Yiğidi öldür hakkını yeme,erkeklerimize bu kadar yüklenmeyelim ama değil mi
Varsa bana da haber verin, ben de kaçayım. ;Dbıldırcın' Alıntı:yanlız aramızda feminist var mı bilmiyorum eğer varsa ben yavaştan kaçıyım ;D
master' Alıntı:bıldırcın tebrik ediyorum seni
Haber veremem sanırım,o sıra kaçmış olurum ;DBülent' Alıntı:Allah razı olsun.bıldırcın' Alıntı:Yiğidi öldür hakkını yeme,erkeklerimize bu kadar yüklenmeyelim ama değil mi
Varsa bana da haber verin, ben de kaçayım. ;Dbıldırcın' Alıntı:yanlız aramızda feminist var mı bilmiyorum eğer varsa ben yavaştan kaçıyım ;D
O zaman, yokluğunuzu fark ettiğim anda ben de ufaktan...bıldırcın' Alıntı:Haber veremem sanırım,o sıra kaçmış olurum ;D
kabeka' Alıntı:pinokyo:kadınlar çok zeki varlıklar, harika varlıklar, kusurları yok bir tane bile, her konuda erkeklerden üstünler,kadınlar olmasa erkekler bir işe yaramaz hatta erkek nedir ki kadın erkeklerin bütün özelliklerine sahiptir zaten
Gepetto:sus oğlum tamam 2 kış yakacak kadar odunumuz çıktı.
Bülent' Alıntı:O zaman, yokluğunuzu fark ettiğim anda ben de ufaktan...bıldırcın' Alıntı:Haber veremem sanırım,o sıra kaçmış olurum ;D
peki dünyada da bu böyle yani erkekler başarılı...dideM' Alıntı:Erkeklerin çoğu işte başarılı olduğu doğrudur. Ama nedenini sormak lazım.. Kadınların, kız çocuklarının dışarı çıkmaları, bişeyler ilgilenmeleri hoş karşılanmamıştır. Evde kapansın, nakışlarını yapsın, hizmet etsin..vs. ki bu arada erkek çocukları dışarda bir çok şeyi keşfetmiş, özgürlüklerini yaşamış, bir çok şeyi denemiş oluyorlar. Dolayısıyla kadınların erkeklerden daha başarısız olması çok doğal, izin verilmemiş çünkü.. Hala öyle mi derseniz, büyük şehirlerin büyük ilçeleri dışındaki çoğu yerde bu böyle!