Yurdum insanı plajda:):)

adonisHorus' Alıntı:
:-X Orjinal TR insanı ....  ;)  :)

İşte  100 puanlık cevap
18rv5.gif

seca' Alıntı:
abla süperdi ya yıkıldım gülmekten ya :D :D :D...

ben bu yüzleri cok gördüm 5 yıllık turizm gecmişimde :D :D

Bende bu sene gördüm bir kaç tane,telefonum olsa idi çekecektim ama yanıma almamıştım...
18rv5.gif

evet yurdum insanıı eglenmesini deee tatilide cok iyi bilirr kendine göree  ;D ;D ;D

abi amaç eğlenmek değilmi zaten güya dikkat çekmemek için denize elbiseyle giriyorlar asıl dikkatleri o zaman üzerlerinde topluyorlar

:oops  Her ülkenin kendine has tipleri war dır su perisi ... ;) orjinallik bundan ibare bişey kökenimizden gelen degiştirilmez kanunlar gibi bir türk alman olamaz bir alman da türk olamaz veya italyan veya fransız vs ... örnkleri gibi biz persian kökenliyiz barbar

adonisHorus' Alıntı:
:oops  Her ülkenin kendine has tipleri war dır su perisi ... ;) orjinallik bundan ibare bişey kökenimizden gelen degiştirilmez kanunlar gibi bir türk alman olamaz bir alman da türk olamaz veya italyan veya fransız vs ... örnkleri gibi biz persian kökenliyiz barbar

Bir barbar olmadıgımız vardı,onuda olduk,artık gözüm açık gitmem heralde
17bj3.png

tutankhamon' Alıntı:
üzülme canım benim çektiğim kendi resimlerim var ailece gitmiştik onları eklerim

Merakla bekliyor olacagım
17bj3.png
tutankhamon' Alıntı:
abi amaç eğlenmek değilmi zaten güya dikkat çekmemek için denize elbiseyle giriyorlar asıl dikkatleri o zaman üzerlerinde topluyorlar

Seninde mi çekti dikkatini
17bj3.png

Güzel yurdumun güzel inanı,plajda güneşlenirken kız arkadaşı yok ise her zaman bir B planı ve altarnefi vardır  8)
28.jpg

arkadaslar yanlis anlamasin kimse ama()))biz buyuz v у boyle olmaktan gayet mutluyuz.....bunda gulunulecek hic bisey gormuyorum...bize fotograflarimizi gosterdigin icin tesekkurler

Biz buyuz evet,aynen katılıyorum..Plaja giden kızlara eğer kız arkadaşınız yoksa yanınızda  ;D

HAVUZDA İLK KEZ BİKİNİ GÖRMÜŞ GİBİLER
Ankara'da havuz başında düzenlenen bikini defilesi yine alışıldık görüntülere sahne oldu. 'İzleyici'lerin elinde bu kez kamera ve fotoğraf makinesi yoktu ancak bakışlar her şeyi anlatıyordu... Zekeriya Albayrak A.A

22.jpg

Bir bilgeye sormuşlar; DOST kimdir? Diye...
Demis; paylastin mi sevgini, korkunu, ümidini ve yenilgini,
verdin mi destegini, sordun mu halini,
yolladin mi yüregini, agladin mi onun gibi.
Hissettin mi DOSTLUGU? Demis digeri.
Bilgin demis:
Karsiligi olmadan verilir mi hiç yürekteki sevgi?
Dostluk dedigin; tek bir ruhun, iki ayri bedende dirilmesi                                                                                                                                                          Su perisinden alıntı ama güzel özetlemiş millet olmanın yolu herkezin diğerinin inancına örfüne adetine vede görüşüne saygı duyup birlik beraberlik içinde şucusuz bucusuz kavgasız gürültüsüz birlik dirilik içerisinde yaşamaktır .Yurdum insanını her haliyle seviyorummmmm hemde çoookkkkk.

Geri