Feveran Estomp
Kullanıcı
Ne demek. 
Feveran Estomp' Alıntı:Denetim Masasına girip Ağ Bağlantıları'ndan kullandığınız Yerel Ağ Bağlantısı sekmesine sağ tıklayıp Özellikler butonuna basın. Karşınıza gelen küçük pencereden ; "İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP) sekmesine bir kez tıklayıp hemen altında ki Özellikler butonuna tıklayın. Açılan yeni pencerede "Aşağıdaki DNS sunucusu adresini kullan" seçeneğini seçip ,
Yeğlenilen DNS sunucusu : 4 . 2 . 2 . 1
Diğer DNS sunucu: 4 . 2 . 2 . 2
olarak doldurup TAMAM butonuna tıklayın.
Youtube dahil olmak üzere istediğiniz her siteye programsız girebilirsiniz.
Korsan' Alıntı:Verilen ağ adresi geçersiz diyo.
Valla olabilir,thunder bir gürle değişsin şu şansım dicem amaThunder' Alıntı:Ayrı bir işlem gerekmiyor abi, ben wireless te de aynı şekilde giriyorum sorun yok..
Senin bilgisayarın azizliği olmasın, şansın yok ya hani zaten![]()
Önce Başbakan uysunKorsan' Alıntı:hem yasaklara uymak lazım değilmi heheh
Cıx cıx cıx olmadı teknik yetkilim.Thunder' Alıntı:Önce Başbakan uysunKorsan' Alıntı:hem yasaklara uymak lazım değilmi heheh![]()
Thunder' Alıntı:Önce Başbakan uysunKorsan' Alıntı:hem yasaklara uymak lazım değilmi heheh![]()
efsane_18' Alıntı:Bendede olmadı yaww..Sayfa görüntelenemiyor çıktı :'(
longcoming' Alıntı:İnternette www.vtunnel.com diye bir site var.Siteye girince adres çubuğuna adresi yazın.Hepsi bu kadar
Bilgisayarkar bazen viruslere bağışıklık kazanırZynep' Alıntı:longcoming' Alıntı:İnternette www.vtunnel.com diye bir site var.Siteye girince adres çubuğuna adresi yazın.Hepsi bu kadar
Bende bu adresten giriyorum. Çok virüs bulaşabilir bsayara diye uyardılar ama bugüne kadar pek zararını görmedim.
Thunder' Alıntı:Korsan' Alıntı:Verilen ağ adresi geçersiz diyo.
Hangi DNS i denedin abi?
![]()

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.