Feveran Estomp' Alıntı:Denetim Masasına girip Ağ Bağlantıları'ndan kullandığınız Yerel Ağ Bağlantısı sekmesine sağ tıklayıp Özellikler butonuna basın. Karşınıza gelen küçük pencereden ; "İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP) sekmesine bir kez tıklayıp hemen altında ki Özellikler butonuna tıklayın. Açılan yeni pencerede "Aşağıdaki DNS sunucusu adresini kullan" seçeneğini seçip ,
Yeğlenilen DNS sunucusu : 4 . 2 . 2 . 1
Diğer DNS sunucu: 4 . 2 . 2 . 2
olarak doldurup TAMAM butonuna tıklayın.
Youtube dahil olmak üzere istediğiniz her siteye programsız girebilirsiniz.
Hangi DNS i denedin abi?Korsan' Alıntı:Verilen ağ adresi geçersiz diyo.
Valla olabilir,thunder bir gürle değişsin şu şansım dicem amaThunder' Alıntı:Ayrı bir işlem gerekmiyor abi, ben wireless te de aynı şekilde giriyorum sorun yok..
Senin bilgisayarın azizliği olmasın, şansın yok ya hani zaten
Önce Başbakan uysunKorsan' Alıntı:hem yasaklara uymak lazım değilmi heheh
Cıx cıx cıx olmadı teknik yetkilim.Thunder' Alıntı:Önce Başbakan uysunKorsan' Alıntı:hem yasaklara uymak lazım değilmi heheh
Şimdi ufak bir izinle konuya gireyim;Thunder' Alıntı:Önce Başbakan uysunKorsan' Alıntı:hem yasaklara uymak lazım değilmi heheh
Yalnız değilmişim hehe hoş ben sayfayı açabilicek aşamayada gelemedim ama.efsane_18' Alıntı:Bendede olmadı yaww..Sayfa görüntelenemiyor çıktı :'(
Bende bu adresten giriyorum. Çok virüs bulaşabilir bsayara diye uyardılar ama bugüne kadar pek zararını görmedim.longcoming' Alıntı:İnternette www.vtunnel.com diye bir site var.Siteye girince adres çubuğuna adresi yazın.Hepsi bu kadar
Bilgisayarkar bazen viruslere bağışıklık kazanır yani virüsün varlığınının farkında olmayabilirsinZynep' Alıntı:Bende bu adresten giriyorum. Çok virüs bulaşabilir bsayara diye uyardılar ama bugüne kadar pek zararını görmedim.longcoming' Alıntı:İnternette www.vtunnel.com diye bir site var.Siteye girince adres çubuğuna adresi yazın.Hepsi bu kadar
Bu DNS'leri girdikten sonra yapacagınız en önemli şey kullandığınız internet tarayıcısını kapatıp, Başlat>Çalıştır>cmd (yaz, enterla), ipconfig /flushdns (yaz, enterla)Thunder' Alıntı:Hangi DNS i denedin abi?Korsan' Alıntı:Verilen ağ adresi geçersiz diyo.