longcoming
Kullanıcı
Biraz hafızanı tazeleyeyim.Host dosyasında değişiklik hiç yapmadım ve bunu çok kimseninde yapabileceğini sanmıyorum...
Biraz hafızanı tazeleyeyim.Host dosyasında değişiklik hiç yapmadım ve bunu çok kimseninde yapabileceğini sanmıyorum...
longcoming' Alıntı:Biraz hafızanı tazeleyeyim.Host dosyasında değişiklik hiç yapmadım ve bunu çok kimseninde yapabileceğini sanmıyorum...
Gözlerim yaşardı doğrusuİşde diyorum ya,Çok kimsenin yapabilecegini sanmıyorum dedim,o kişiler arasında benim var oldugumu nerden çıkardın..Ben pcde girmedigim kurcalamadıgım yer kalmadı ki
Bu değişikligi yaptıkdan sonra iki arkadaşımada tavsiye etim,ama anlatımı okudukları halde yapamadılar,uzakdan yardım ile ben değiştirdim![]()
Choklet' Alıntı:Arkadaşlar ,
Youtube Jacker proğramını uzun süredir kullanıyorum, pc'nin dns ayarlarını mıncıklamaya gerek kalmadan
you tube'a sorunsuz giriş imkanı sunuyor.
Teşekkürler O0
hayalhane' Alıntı:teşekkürler indirdim kullanıcam ;D ;D
Su Perisi' Alıntı:hayalhane' Alıntı:teşekkürler indirdim kullanıcam ;D ;D
Ya öyle her buldugunu indirme sonra" bilgisayarıma şöyle oldu,bilgisayarıma böyle oldu" diye sorularına maruz kalacagız ( tıpkı benim küçüklüğüm)
Hem hangisini indirdin söyle bakalım..."Jacker" programını indirdin ise onu kaldır artık çalışmıyor..
Rapite yükledigim "host" dosyasını indirip onu kur..Ve sorunsuz izle![]()
Thunder' Alıntı:Sadece Youtube'a girebilmek için bu programı kuruyorsanız, sizin bilgisayar tecrübenize gülerim ve bilgisayarınız için vah derim. Aklınızı başınıza alın yahu, DNS değiştirmek sadece bir bardak çay içmek kadar zahmetliyken ve bu en temiz yöntem iken neden program kurarsınız? format atma zaman aralığınız nedir sizlerin düşünemiyorum bile.
involved' Alıntı:hata veriyor..![]()

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.