longcoming
Kullanıcı
Biraz hafızanı tazeleyeyim.Host dosyasında değişiklik hiç yapmadım ve bunu çok kimseninde yapabileceğini sanmıyorum...
Biraz hafızanı tazeleyeyim.Host dosyasında değişiklik hiç yapmadım ve bunu çok kimseninde yapabileceğini sanmıyorum...
İşde diyorum ya,Çok kimsenin yapabilecegini sanmıyorum dedim,o kişiler arasında benim var oldugumu nerden çıkardın..Ben pcde girmedigim kurcalamadıgım yer kalmadı kilongcoming' Alıntı:Biraz hafızanı tazeleyeyim.Host dosyasında değişiklik hiç yapmadım ve bunu çok kimseninde yapabileceğini sanmıyorum...
Gözlerim yaşardı doğrusuİşde diyorum ya,Çok kimsenin yapabilecegini sanmıyorum dedim,o kişiler arasında benim var oldugumu nerden çıkardın..Ben pcde girmedigim kurcalamadıgım yer kalmadı ki
Bu değişikligi yaptıkdan sonra iki arkadaşımada tavsiye etim,ama anlatımı okudukları halde yapamadılar,uzakdan yardım ile ben değiştirdim
Bende de vardı ama 2 aydır videoları göster miyordu...Bende kaldırıp böylesi bir çözüm buldumChoklet' Alıntı:Arkadaşlar ,
Youtube Jacker proğramını uzun süredir kullanıyorum, pc'nin dns ayarlarını mıncıklamaya gerek kalmadan
you tube'a sorunsuz giriş imkanı sunuyor.
Teşekkürler O0
Ya öyle her buldugunu indirme sonra" bilgisayarıma şöyle oldu,bilgisayarıma böyle oldu" diye sorularına maruz kalacagız ( tıpkı benim küçüklüğüm )hayalhane' Alıntı:teşekkürler indirdim kullanıcam ;D ;D
anlattılarını öle bi anladım ki,ainstain olsa benim kadar alayamaz,ha ha ha haaaaay,yaHU ben bil. ne anlarım,anlayabileceim bi dilde sölesen neyse,ama bi deneyim baken nolcak,çünkünüm jacker bende yüklüydü zaten alışmeyor doğru ;D ;DSu Perisi' Alıntı:Ya öyle her buldugunu indirme sonra" bilgisayarıma şöyle oldu,bilgisayarıma böyle oldu" diye sorularına maruz kalacagız ( tıpkı benim küçüklüğüm )hayalhane' Alıntı:teşekkürler indirdim kullanıcam ;D ;D
Hem hangisini indirdin söyle bakalım..."Jacker" programını indirdin ise onu kaldır artık çalışmıyor..
Rapite yükledigim "host" dosyasını indirip onu kur..Ve sorunsuz izle
Teessüf ederim thunder'im :d (İlk zamanlar için söylüyorum)Yine bunlar bir şekilde program kurmuş, ben nasılsa girilemiyor yasaklanmış diye zorlamadım bile :d bir başka siteyle tanışmamında sebebi o oldu. You tub kadarda kaliteli..Thunder' Alıntı:Sadece Youtube'a girebilmek için bu programı kuruyorsanız, sizin bilgisayar tecrübenize gülerim ve bilgisayarınız için vah derim. Aklınızı başınıza alın yahu, DNS değiştirmek sadece bir bardak çay içmek kadar zahmetliyken ve bu en temiz yöntem iken neden program kurarsınız? format atma zaman aralığınız nedir sizlerin düşünemiyorum bile.
Hata veren ne prenses(im)involved' Alıntı:hata veriyor..