Y
yigitce
Kullanıcı
tesekkürler Gülsah...Gülşah' Alıntı:Keyifli bir tatil geçirmenizi dilerim
basarilar dilerim...
tesekkürler Gülsah...Gülşah' Alıntı:Keyifli bir tatil geçirmenizi dilerim
düsüncelerinize saglik...aslii_firat' Alıntı:yigitce yüreğine sağlık arkadaşım gerçekten okurken aldığım tat çok güzeldi
ben hicbir zaman sair olamadim kendimce...re-Member' Alıntı:'Dünya güzeldir, ama bir şairin gözüyle daha da güzel olur' demiş alman yazar Goethe.. bizede güzellikleri kendi ağzınla yansıtıp, görsellikle birlikte sunduğun için çok teşekkür ederiz yiğitce.. hayatını beklediğin güzellikte yaşaman ve herşeyin gönlünce gerçekleşmesi dileğimle.. yolun açık olsun.. paylaşımlarını bekliyor olucaz =)
tesekkürler Gülsah...Gülşah' Alıntı:Kendine haksızlık ediyorsun bence
yok...yarin cikiyorum yola insallah...Zynep' Alıntı:Ah ne kadar güzel bir şiir okudum yine... :-* :-* Kalemini sakın düşürme elinden. Yüreğin yeter senin.
Türkiye'de misin yoksa yiğitçe? Bu sayfadan soruyorum özür dilerim.
haksizlik yapma özlem...özlem1980' Alıntı:acaba diyorum senden sonra
ben ben olacabilecekniyim yine
bazen gidenler giderken bizdende bir parçada götürürler o yüzden biraz zor gibi
yine çooooook güzeldi şiirleri okumayı malesef hep en sona ertelerdim sen den önce şimdi yeni bi şiirini gördümmü ilk ona bakmak istiyorum niye benim böle yeteneklerim yok yaa :-[
Tesekkürler DileklerPerisi...DileklerPerisi' Alıntı:Toprağımıza, bayrağımıza, vatanımıza hoşgeldin Yiğitçe
ınan her dakikasını dolu dolu yasamaya calısıyorum...Gülşah' Alıntı:Hoşgeldin Yiğitçei memlektine/mize.
Umarım her günün dolu ve keyifli geçer.İyi gezmeler ve hasret gidermeler.