sen hosgeldin adminim...Korsan' Alıntı:Mahkumiyeti anlatır gibi valla üstelikte mücadelesiz.
İyi anlatmışsın vesselam eline sağlık.
Hepsini çok güzel ifade etmişsin yaa. Eline sağlık harika olmuş.vede görmemeliyim gözlerde
ayrılıga dair ifadeler...
güzel düsüncelerin icin tesekkürler özlem1980...özlem1980' Alıntı:benim umurumda yiğitçe
herzaman sayfana bakınmakdan kendimi alamıyorum yine neler yazmışsın diye illaki bakıcam
hepimiz yaşıyoruz duygu yoğunluklarınıda hepimiz dökemiyoruz kelimelere
bende senin kelimelerinde çok fazla şeyler buluyorum o yüzden umurumda
teşekkürler
bir kompozisyon bütünlügü saglamak icin resimlerde secici oluyorum...M' Alıntı:Resimle şiirler birbirine çok uymuş hepsi güzeldi
yorumun icin tesekkürlerimi iletiyorum technometo...technometo' Alıntı:bir şair çok şey yaşar mısralarında...
bir şiir çok şey anlatır insana
oysa ben yazacak kelime bulamıyorum mısralarıma...
ben de yorum için kelime seçmekte güçlük çekiyorum hepsi birbirinden güzel duygularını yiğitçe mısralarına o kadar güzel yansıtmışsın ki tebrik ediyorum...
M' Alıntı:Evet görsellik güzeldir rica ederim ne demek
aynen böyle bir diyolog sonrasiydi bana bu satirlari yazdiran olgu...Zynep' Alıntı:İsyanın sonucu hep "biraz daha insan olmak" kararı ile bitse hep keşke. Ama böyleleri bazen o kadar kırıcı oluyorlar ki, kışkırtıcı oluveriyorlar, işte o kışkırtıcılık değil mi acımasız yapıveren bazen?