Y
yigitce
Kullanıcı
yorumunuzdan dolayi ben tesekkür ederim...şahide' Alıntı:Yüreğinize sağlık çok güzel...
saygilarimla...
yorumunuzdan dolayi ben tesekkür ederim...şahide' Alıntı:Yüreğinize sağlık çok güzel...
büyük onur verdin R@ZIYE...R@ZİYE' Alıntı:şiirleriniz gerçekten çok güzel.Siteye her girişimde bir şiirinizi okumadan çıkmıyorum,ve her şiirde her okuyuşumda ayrı bir zevk alıyorum.Bunca güzel duyguyu taşıyan yüreğe hayran olmamak mümkün değil.Bu güzel duyguları kağıda aktaran ele,bu emeğe saygılar,teşekkürler...
tesekkürler sahide...şahide' Alıntı:şiirlerin çok güzel okurken kendimden geçiyorum yüreğine sağlık...
Çok güzel demek istemiştimTatlRya' Alıntı:Gine çok ellerinize sağlık
tabiki anladim...TatlRya' Alıntı:Çok güzel demek istemiştimTatlRya' Alıntı:yine çok güzel, ellerinize sağlık
ben tesekkür ederim...R@ZİYE' Alıntı:Her şiiriniz gibi bu da çok güzel,yüreğinize sağlık
yorumundan dolayi icten tesekkürler harariye...harariye' Alıntı:çok güzel olmuş ya..
kalemine sağlık yiğitce..
bırakma eksik beni bende
bir yanım hep seninle
şöyle bir sarılıverde
tamamla biraz
müthiş olmuş bence..
sonu daha müthiş..
emeğine sağlık, tebrik ederim
ben tesekkür ederim...Özlem' Alıntı:Yine çok güzel bir şiir okudum teşekkürler.
büyüdüm sanma
uzanayım kucağına
bu dizeleri okuyunca aklıma geldi insan nekadarda büyüse sevdiğinin yanında çocuklaşmadan bazen kendini alamıyor nedense.
sagliginiz...tebessümünüz...neseniz bol olsun...R@ZİYE' Alıntı:yine sizden gelen güzel bir şiir,bu mutsuz ve karanlık akşamımda bana iyi geldi.teşekkürler
o memnuniyet bana ait...şahide' Alıntı:susadım sana kurudu udaklarım
öp biraz...
duygularını bu kadar güzel nasıl ifade ediyorsun içime işliyor şiirler geçmişi hatırlatıyor bana...teşekkürler yiğitce