Y
yigitce
Kullanıcı
cok zor durumdaki bir arkadasim icin yazmistim dertlesirken...alpagu' Alıntı:Sende de mükemmel bir betimleme yetenegi var Yüregine saqlık çok güzedi ...
yorumun icin tesekkürler...
cok zor durumdaki bir arkadasim icin yazmistim dertlesirken...alpagu' Alıntı:Sende de mükemmel bir betimleme yetenegi var Yüregine saqlık çok güzedi ...
tesekkürler...gtremrah' Alıntı:!!!!BİR TEBESSÜM ET!!!
gayet başarılı..yüreğine sağlık...
tesekkürler R@ZİYE...R@ZİYE' Alıntı:yüreğine sağlık çok güzel şiirler
elbette zynep...Zynep' Alıntı:"Geriye kalan tek gerçek bir kaç damla gözyaşı dökmek demekmiş"...
Yapma usta, aşıkları korkutma böyle!
O gözyaşının aslında ne kadar tatlı olduğunu yaşamayan bilmez, ilk başlarda acıtsada...
Yüreğine sağlık.
onur verdin...Gülşah' Alıntı:Tek kelimeyle mükemmel Yiğitçe...
Pek şiir okumayı sevmem ama şiirlerini okurken, bir yerlere not almadan es geçemiyorum.
( genelde şiir dinlemeyi severim. )
Kesinlikle o "onur" bana ait Yiğitçe...yigitce' Alıntı:onur verdin...Gülşah' Alıntı:Tek kelimeyle mükemmel Yiğitçe...
Pek şiir okumayı sevmem ama şiirlerini okurken, bir yerlere not almadan es geçemiyorum.
( genelde şiir dinlemeyi severim. )
tesekkürler Gülşah...
yorumuna ve düsüncene saglik...harariye' Alıntı:kekemesin
harika olağanüstü..
çarpıcı bi yalınlık..
yüreğinize sağlık..
behgenmenize sevinmistim yazacakken...R@ZİYE' Alıntı:yiğitce şiirlerin çok güzel,paylaşım için teşekkürler.Yüreğine sağlık
siirimde kendinizi bulmaniz beni cok daha fazla sevindirdi...R@ZİYE' Alıntı:bu şiirde kendimi buldum yüreğine sağlık çok içten ve güzel.....
cok güzeldi yorumun...şahide' Alıntı:şiirlerin gerçekten çok güzel sen de nasıl bir yürek var ki bu kadar yüce pek çok duyguyu yüreğinde barındırabiliyorsun.hatta birkaç sözünü yazdım kağıda.teşekkürler.......