Su Perisi' Alıntı:Çok gezen mi,çok yaşayan mı daha çok bilir? diye bir soruya denk gelmiş bu cümle..
Küçükken çabuçak büyümek,büyüyüncede abuçak ve kıymetini bilmedigimiz çoçuklugumuz için geri küçülmek siteriz,baktık geriye dönüşü imkansız bir yaşa gelmişiz,o zamanda içimizdeki çoçuga sesleniriz derinlerden,yapamadıklarımızı onun üzerine atarızşuçlu biz degil içimizdeki çoçukdur hep...
İçimizdeki çoçuk hiç büyümesin,şimdi yada asla demeden anı yaşamanız dilegimle..
Güzel bir yazıyı keyifle okudum...Şunuda belirtmek siterim,şiirlerinden çok yazılarını begendim![]()
ne yaşarsanız yaşayın vurun deliliğe gitsin
hem sıradanlaşmazsınız
hemde şöhretiniz artar
yakışıklı bir kardeşimiz geçti
bir an içimden oh iyikide ölmüş dedim
kızlar bana kaldı
yigitarslan' Alıntı:not:aslında not lar hep yazı bitince yazılır ama farklıyım ya
neyse sizden ricam beğenseniz de beğenmesiniz de iyi veya kötü yorumlarınızı eleştirilerinizi beklerim![]()
ama şuna inanıyorum bu senoryo nun noktalama işaretlerinin yerini değiştirmek bizim elimizde
virgülleri bir kelime kaydırabiliriz
ha bu da bizim kaderimizde yazar
ama hangimiz kaderimizi biliyoruz ki bu bizim kaderimiz diyoruz
işte insan öylesine değişik varlıktır ki ne başlangıcını bulmak mümkündür ne de sonunu
Su Perisi' Alıntı:"sen yürürdün arkandan mahalle yürürdü
yarışlardaki öndeki tavşan gibiydin
sen nereye bütün mahahlle oaraya
senin sayende topal osman abim bile koşmaya başladı"
Şimdi ne degişti biliyor musun,artık tavşanlar kaplumbağ oldu onun yerine tazılar rövojda
eskiden erkekler laf atardı kızlar iki adım rahat yürüyemezlerdi,şimdi duyuyorum,kızlar laf atar olmuş erkekler rahat yürüyememekde
Bir söz var,parasıyla degil sırasıyla,bak bu söz tam şimdiki geçnlere gelsin
sonsuzluga mesajın güzeldi,ama her şeyin bir sonu vardır,olmalıdır...Bal yiyen baldan usanır,ne o sonsuz hayat yada hayat sonsuz olmalıdır...
Ama son satırlarında belirttiğin giib sonsuz yaşam degil sonsuz gezegende ismin sonsuz olmasıdır...Keşke hayatımız sonlandıgında gerige adımızı anımsatacak bir iki şey bırakabilsek ama nerde...
Teşekkürler Yiğitarslan...Yazılarının arasına hayattan sözler katarak renklendirmen çok hoş olmuş![]()

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.