Yerim Seni ÖSS!

• Konbuyu başlatan prenses_o6
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde prenses_o6 tarafından oluşturulan Yerim Seni ÖSS! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,496 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı Yerim Seni ÖSS!
Konbuyu başlatan prenses_o6
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan gülümse hayata
E

esge35

Kullanıcı
19 May 2007
En iyi cevaplar
0
0
e kıtabını okuyorumm komıkk yaa   :)

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
bende Sadece Aptallar 8 Saat Uyur bu kitabını merak ediyorum ve daha okumadan uyumamı 2 saat daha düşürdüm 6 saat uyuyorum artık ;D ;D

G

grkm

Kullanıcı
13 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
van
yerim seni öss bence çok güzeldi ve faydalıda ama öss ye 1 ay kala falan okumaya başlanmamalı daha erken olursa etkisi çok daha güzel olur.bende öss ye hazırlanırken okumuştum ama biraz geçti yani sınava çok az kalmıştı daha önce okumadığım için grçekten üzülmüştüm aama sonuçta istediğim bölümü kazndım :D

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
grkm' Alıntı:
yerim seni öss bence çok güzeldi ve faydalıda ama öss ye 1 ay kala falan okumaya başlanmamalı daha erken olursa etkisi çok daha güzel olur.bende öss ye hazırlanırken okumuştum ama biraz geçti yani sınava çok az kalmıştı daha önce okumadığım için grçekten üzülmüştüm aama sonuçta istediğim bölümü kazndım :D

adınıza çoook sevindim. :) :)

G

grkm

Kullanıcı
13 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
van
sen şimdi gidecen ya cehennemin gibine git ben bahrıma taş basarım da erdal demirkıranın kitabı yanında bağırtaşı hediyeli

I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
ya aslında onun bir şekeri varmıs sınava girmeden önce onu yememiz gerekiyormus sizce bu etkiler mi öss yi yoksa sadece kan sekeri ile alakalı mı?
:)

G

gülümse hayata

Kullanıcı
18 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
taarz
evet çok güzel. zaten o DÜNYANIN EN AKILLI İNSANI:
PEKİ BİZİ DURDURAN NE? BİZDE OLAMAYIZ  MI  DÜNYANIN EN İYİ SINIF ÖĞRETMENİ, HUKUKÇUSU......  NELER DE NELER ARKADAŞLAR  !
KENDİMİZE GELME ZAMANI. KENDİMİZE GÜVENMEZSEK EKSİK KALIRRRRRRRRRRR 
ümit  SİZSİNİZ ARTIK, çare  SİZİSİNZ, LimitSİZSİNİZ.......