ERDALL DEMİRKIRAN BNM ADAMIM DİYEBİLİRİM TÜM KİTAPLARI COOKKKK HOSS VEE YERİM SENİ ÖSS DEE ÖSSYE HAZIRLANANLAR İCİN Bİ İLACC..BAKIN DİGER KİTAPLARI(ALMAK İSTEYEN VARSA ARKADASLAR www.kitapyurdu.com DAN ALABİLİRLERR..İSTE KİTAPLARI:
ADAM DEDİGİN BENİM GİİBİ OLUR
Herkesin kendine göre bir dağı vardır ve herkes kendi dağında yaşar mevsimleri. Senin güneşin yakamaz beni, benim kışımla da sen asla zatürree olamazsın. Şimdi çık kendi dağına, ayakkabılarını çıkar ve koş. Doludizgin koş! Arkana bile bakma koşarken. Bakma; çünkü arkanda hiç kimse yok! O dağ sadece senin. Ayağını basmadığın hiçbir şer kalmasın. Her yerini ezbere bil bu dağın. Yeni ağaçlar dik dağına. Ağaçlarla yeşile boya. Gururla dolaş. Adımların hep büyük olsun. Büyük yaşa! Hiçbir zaman korkutmasın ölüm seni ve daima emin ol; sen ölmeden kimse gelmeyecek senin dağına. Ölünce gelecekler ve: "Burada koca yürekli bir dağcı yaşardı." Diye yazacaklar senin zirvelerine; ama bu senin umurunda bile olmayacak. Sen zaten senelerce koca bir dağcı olduğunu bilerek yaşamıştın.
BEN DÜNYANIN EN AKILLI İNSANIYIM..
Öz Gelecek Yıl 2030: İnsanlar artık 5 saat uyuyor. İnsanlar artık sinirlenmiyor. Artık 21. Yüzyılın başlarında tüm dillerde karşılığı bulunan "başarısızlık" sözcüğü sözlüklerde yok. Özgüven artık özel bir vasıf değil. Cinayet, intihar, kavga, savaş yok.. ve artık insanlar birbirlerini seviyor... Yıl 2020: Neredeyse tüm dünyayı saran ve sarsan "Kashna Öğretileri" büyük bir hızla yayılıyor... Yıl 2010: dünyanın En Akıllı İnsanı, dünya liderlerine yönelik eğitim programını başlattı... Yıl 2005: Türkiye'deki faaliyetleri devam eden Erdal Demirkıran, dünyaya açılmaya hazırlanıyor... Yıl 2002: Dünyanın En Akıllı İnsanı Özel Okul, Kolej, Dershane, Şirket, Belediye, Siyasi Partiler.. gibi kurum ve kuruluşlarda "dahi" yetiştiriyor. Bugün: Erdal Demirkıran hayatı ve kendini alabildiğine seviyor. Dünyayı değiştirmeye çalışıyor...
DÜNYANIN EN AKILLI İNSANI'NDAN MASALLAR
Nerede durursan dur, ne zaman okursan oku, ne sorarsan sor; cevabım asla değişmeyecek. Aldığı oksijenin hakkını veren herkese...
Aslan kuş kovalamaz.
İFLAS ETMENİN YOLLARI
Elini her istediğinde kımıldatabiliyorsan; emin ol ki tüm kontrol sendedir. Kazanmak istediğin halde kaybediyorsan; sen asla kazanmak istememişsindir! Erdal DEMİRKIRAN
SADECE APTALLAR 8 SAAT UYUR
Aklı başında olan hiçbir insan, ömrünün üçte birini yastığa bağışlamaz. "Erişkin bir insan günde en az 8 saat uyumalıdır." palavrasını ve / veya önyargısını kırarak 8 saat uyumanın bir alışkanlıktan ibaret olduğunu öğretmektedir. 4 saat uyuyarak 8 saat uyumuş gibi zinde uyanmayı da anlatan kitap, bunun nasıl yapılabileceğini öğretmektedir.
YERİM SENİ ÖSS
Eğer Hiç takılmadan 10'a kadar sayabilecek düzeyde matematik, Yemek yerken kaşığı kulağına değil de ağzına götürebilecek kadar biyoloji, Evine bildiğin en kestirme yoldan gidebilecek kadar fizik, Doğum tarihini ezberden söyleyebilecek kadar tarih, Yağan şeyin kar değil yağmur olduğunu anlayabilecek kadar coğrafya, Başkalarından yardım almadan adını yazabilecek kadar Türkçe, Çaya şeker yerine tuz atmayacak kadar Kimya biliyorsan, Emin ol ki senin için ÖSS, doğum gününde en kestirme yoldan evine gidip senin için yaptırılan doğum günü pastasının üzerindeki yazıyı okuyarak mumları eksiksiz sayıp üfledikten sonra pastanın tadına bakıp dışarıda yağan yağmuru seyrederek çay keyfi yapabilmen kadar kolay bir iştir... Şimdiii yukarıda sayılanları yapamıyorsan lütfen usulca bu kitabı yerine koy ve hiç zaman kaybetmeden git uyu. Yapabiliyorsan bu kitabı al, en kısa zamanda oku ve dert etme, o iş tamam...
HEPSİNİ DEE TAVSİYE EDERM ARKADASLARR..Bİ OKUYUN BEGENMEZSENİZ BANA GELN