Yeni yine yEniden Merhaba Herkese

  • Konbuyu başlatan Batusch
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde Batusch tarafından oluşturulan Yeni yine yEniden Merhaba Herkese başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,142 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı Yeni yine yEniden Merhaba Herkese
Konbuyu başlatan Batusch
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Batusch
B

Batusch

Kullanıcı
22 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
Arkadaşlar uzun zamandır kendinigelistir.com sitesindeki yazıları takip ediordum sonunda üye oldum hem sizlerle tanışmanın hem de bu hayata dair güsel ve hoşa giden her şeyi paylaşmanın keyfini sürmenin sevinci içerisinde HErkese Sıcacık bir MERHABA :))
 
E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Hoşgeldin,keyifli paylaşımlar :)
 
B

Batusch

Kullanıcı
22 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
tşekkür ederm.. Hoşbuldum :)) son 2 saattir yazılanları okuordum şu an kendimi o kadar iyi hissediorumki.. Hayata dair ileriye yönelik o kadar güsel bir düşüncelerim varki .. değiştim değişiorum gerçekten çok güsel yazılar var bunlar için herkese teşekkür ederim .. Yeni başladım ama arasıra Yazdığım şiirleri ve bu yaşamdan soğumuş insanların benimle karşılaştıktan sonraki değişim süreçlerine dair ufak tefek yazılarımı burada sizlerle paylaşmak istiorum.. Hacettepe biyoloji bölümde okuyorum 3. sınıftayım ama ilginç bir şekilde Psikoloji okumak adına bir heves sarmış durumda içimi.. Eskiden çok asosyal bir kişiliğe sahiptim şimdi ise yeni kişilerle tanışmak için ve onlarla güsel olan her şeyi paylaşmak ve görünmeyeni görmek adına ortak bir yaşam sürmeye çalışıorum ve bu beni çok mutlu ediyor..

Eğer içinizde kötü bir his varsa güsel bir şey hatırlayın hemen geçer! bunu her zaman yapıorum ve gerçekten de işe yarıor...

Sevgiyle kalın Herkese Tekrar Tekrar Kocaman bir MErhaba :))
 
E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Yazdığım şiirleri ve bu yaşamdan soğumuş insanların benimle karşılaştıktan sonraki değişim süreçlerine dair ufak tefek yazılarımı burada sizlerle paylaşmak istiorum.
O zaman paylaşımlarını bekliyoruz :)

Hacettepe biyoloji bölümde okuyorum 3. sınıftayım ama ilginç bir şekilde Psikoloji okumak adına bir heves sarmış durumda içimi..
Ne güzel ,birazda insan psikolojisi üzerine kendini geliştirirsin,doğru yerdesin ;)
 
B

Batusch

Kullanıcı
22 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
Peki son yazdığım (dün akşam) yazımı gönderiorum hemen :))

Evet, aynen öyle şu an hacettepe psikoloji bölümünde derslere girmeye başladım bile misafir olarak :))
 
Üst