Yaşama küsme hakkınız yok.

prenses35

Kullanıcı
Yaşama küsme hakkınız yoktur.

Neden böylesine mutsuzsunuz?Nasıl bu denli karamsar olabiliyorsunuz?  Belki işinizden memnun değilsiniz,belki çevrenizden...Maaşınızı az buluyor, ya da kendinizi beğenmiyorsunuz...

Oysa...Öylesine değerlisiniz ki.Örneğin gözleriniz...Gözlerinizi kaça satarsınız?1 trilyon?2 trilyon?5 trilyon?Satarsınız...İşte zenginsiniz...
Ama...Bu servetle erişeceğiniz dünyayı görmedikten sonra,paranın bir değeri var mı?

Ya da derdiniz para değil...Başarı ve saygınlık.

Size gözlerinizin karşılığında bulunduğunuz şirketingenel müdürlüğünü verseler kabul eder misiniz?Cevabınız "Hayır" değil mi?

O halde siz, aslında hem zengin, hem başarılısınız.Yeter ki, size verilmiş bu değerlerin bilincinde olun.Bunları görebileceğiniz bir başarı için hayata geçiriniz.O halde....Asla umutsuzluk yok!

Valla  kendi adıma, yaşama karşı her türlü hakkım var.
İsterim küserim ister can ciğer yaprak sarması olurum :d
Zaten gıcığım bu olguya..

Tabiki hayat bizim hayatımız nasıl istersek öyle yasamaya baslarız fakat yasama küsmekle elimize faydalı bir seyler geçmeyeceği için hayatla iyi geçinmeyi tercih ederim kendi adıma :)

Korsan' Alıntı:
Valla  kendi adıma, yaşama karşı her türlü hakkım var.
İsterim küserim ister can ciğer yaprak sarması olurum :d
Zaten gıcığım bu olguya..
Yazıdan daha çok beni gülümseten bu yorum için teşekkürler :)

Ay ne güzel işte  :d Rica ederim. yüzünüzden gülümseme eksik olmaz umarım dim nedim.
Hayata bir  küskünlüğün yok anlaşılan. Ne güzel :d

Korsan' Alıntı:
Ay ne güzel işte  :d Rica ederim. yüzünüzden gülümseme eksik olmaz umarım dim nedim.
Hayata bir  küskünlüğün yok anlaşılan. Ne güzel :d
Birbirimize çokda bağlı olduğumuz söylenemez. Bir küs bir barışık idare etmeye çalışıyoruz işte :)

Al bendende o kadar valla :d Halbuki o kadar peşimde dolanıyor barış benimle diye ama.
Ben oldum olası kavgalıyım yaşamla valla.

Aslında olay şu biz insan olarak çok değerli varlıklarız Allah herşeyi bizim için varetmiş sadece biraz aklımızı kullanmamız gerekiyor şükredecek o kadar çok şey var ki aslında..

Geri