Y
yağmur sezgi
Kullanıcı
- 8 Tem 2009
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Yaşadım Gördüm ve AnladımHayatta yaşayıp tecrube ettiğiniz herseyi yazıp tartısabilirsiniz......
Çok, çok güzeldi bu...yağmur sezgi' Alıntı:İnsan değer verdiği şeyin peşinden gitmeli..Her ne olursa olsun pes etmemeli ve ona bir adım kalmışken bırakmamalı savaşmayı...Ona ulaşana dek koşmalı...Yorulunca ara vermeli belki ama yolundan hiç dönmemeli.Ona ulaştığında arkasını dönüp geldiği yolu görebilmeli.Ve en önemlisi "Ona" değer verdiğini hissettirebilmeli....
Flamingo' Alıntı:BEN şu an tam da böyle bir durumdayımm...yağmur sezgi' Alıntı:İnsan değer verdiği şeyin peşinden gitmeli..Her ne olursa olsun pes etmemeli ve ona bir adım kalmışken bırakmamalı savaşmayı...Ona ulaşana dek koşmalı...Yorulunca ara vermeli belki ama yolundan hiç dönmemeli.Ona ulaştığında arkasını dönüp geldiği yolu görebilmeli.Ve en önemlisi "Ona" değer verdiğini hissettirebilmeli....
Çok zor bir durum. Pes etmedim bu dakikaya kadar ama çok yoruldum.
Çünkü siz çok değer verdikçe pes etmedikçe kendiniz değer kaybediyorsunuz.
Çok, çok güzeldi bu...
teşekkür ederim güzel yorumun için..Çok, çok güzeldi bu...
seni gerçekten anlıyorum hatta yaşıyorum bende..ben şöyle bir çözüm yolu buldum:ben yapabileceğim herşeyi yaptım ve kendim hakkında beynim rahat.. şimdi sıra onda gerçekten oda değer veriyorsa birseyler yapması lazım artıkBEN şu an tam da böyle bir durumdayımm...
Çok zor bir durum. Pes etmedim bu dakikaya kadar ama çok yoruldum.
Çünkü siz çok değer verdikçe pes etmedikçe kendiniz değer kaybediyorsunuz.
değer verdiği şey ona değer vermiyorsa..yağmur sezgi' Alıntı:İnsan değer verdiği şeyin peşinden gitmeli..Her ne olursa olsun pes etmemeli ve ona bir adım kalmışken bırakmamalı savaşmayı...Ona ulaşana dek koşmalı...Yorulunca ara vermeli belki ama yolundan hiç dönmemeli.Ona ulaştığında arkasını dönüp geldiği yolu görebilmeli.Ve en önemlisi "Ona" değer verdiğini hissettirebilmeli....
çocuk' Alıntı:değer verdiği şey ona değer vermiyorsa..yağmur sezgi' Alıntı:İnsan değer verdiği şeyin peşinden gitmeli..Her ne olursa olsun pes etmemeli ve ona bir adım kalmışken bırakmamalı savaşmayı...Ona ulaşana dek koşmalı...Yorulunca ara vermeli belki ama yolundan hiç dönmemeli.Ona ulaştığında arkasını dönüp geldiği yolu görebilmeli.Ve en önemlisi "Ona" değer verdiğini hissettirebilmeli....
o zamn ne yapmalı...
yine de şavaşmalı mı?
Çok saol. Yardımcı olamadığını düşünme sakın.Benim için şans dileyen insanlara ihtiyacım var çünkükartopu' Alıntı:yağmurcuğum öncelikler hayırlı olsun demek istiyorum. umarım hedefine ulaşırsın. benim insanlarla iletişimim zayıf olduğu için sana bu konuda yardımcı olamayacağım. malum kelin ilacı olsa kendi başına sürer. :-\ sadece bol şans dilemek istedim.
Aynı şeyi ben de yaşamıştım... Yeni bir ortama girdiğinde biraz heycanlanman doğal. Ama fazla da kaptırmamanı öneririm.yağmur sezgi' Alıntı:arkadaşlar ben bir şey danışmak daha doğrusu bir derdimi paylaşmak istiyorum.Nereye yazsam diye düşündüm en uygun bu başlık geldi.Yaşamış insanların tecrübelerine veya tavsiyeye ihtiyacım var.
Dersaneye yazıldım ve ilk günüm olacak.Ama ben haddinden fazla heyecanlıyım.Ne yapacağımı bilemez durumdayım.Neden bilmiyorum ama korkuyorum alışamamaktan.Kalabalıkta pek rahat davranmadığımın farkındayım.Aynen bir kasıntı gibi duruyorum.Yanlızlık biraz kolaya kaçmak ama beni rahatlatıyor.Nese işte umarım derdimi anlatabilmişimdir.Ve herzamanki gibi başlangıçlar önemlidir ve güzel bir başlangıç yapmak istiyorum.Sözün özü biraz rahatlamam için tavsiye..