YARDIMA İHTİYACIM VAR.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eniseoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eniseoz

Kullanıcı

Yeni konu açarken iletiyi yazdığım ekran dolunca sayfa aşağı inmiyor böyle olunca yazarken ne yazdığımı göremiyorum sürekli mause ile aşağı indirp bakıyorum nerde kaldığıma çok sinir bozucu neden böyle oluyo sizce  ne yapabilirm ? anlatabildim mi derdimi acaba ?
   Konuyu açmadan önce sitenin yardım bölümünüde inceledim ama bir sonuç elde edemedim.

Yeni konu açarken eklemiş olduğun iletinin hemen yanında sayfayı indirmek için bulunan kısmı mause ile aşağıya çekebilirsin yada önizleme yaparak nereye ekleme yapacağına bakabilirsin,bilmiyorum yardımcı olabildim mi?Ama ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum

mause kullanarak en son yazdığım yere bakabiliyorum ama yazmaya devam ederken tekrar sayfa başına dönüyo yani ilk yazdığım cümleyi görüyorum normalde en son yazdığım cümlenin sonunda olmam gerekiyor.

Pc de ,net de bir sorun olabilir,bende dediğin gibi yaptım ama hiçbir sorun yaşamadım ::)

ben yazıyı yazarken sağ tarftaki sayfayı kaydırma çubuğuda çıkmıyo zaten anlamadım bende. teşekkür ederim ilgilendiğin için.

Ben Sorunu Anladım Sanırım... :)
Arkadaşım Senin Kullandığım Bilgisayar Dizüstü Mü ?

Bilgisayarında not defterinde yaz ne yazacagını sonra copy paste yapıp hepsini konu ekranına kaydır sorunun çözülsün,
tahminim sorun siteden kaynaklanmıyor az önce denedim bende normal hemen kutunun sağ yanına yukarı aşağıya indirme lazımlıgı cıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri