E
ebruliyn
Kullanıcı
- 29 Nis 2008
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
valla aylardır yiyor doğru söyledin,kemirdi bitirdi bizi ;DFeveran Estomp' Alıntı:Abi sensin burda ki yamyam.. Ömrümü yedin soruyla. ;D
valla aylardır yiyor doğru söyledin,kemirdi bitirdi bizi ;DFeveran Estomp' Alıntı:Abi sensin burda ki yamyam.. Ömrümü yedin soruyla. ;D
Ebru cum yat uyu bak yarın erken kalkcaksın.ebruliyn' Alıntı:valla aylardır yiyor doğru söyledin,kemirdi bitirdi bizi ;DFeveran Estomp' Alıntı:Abi sensin burda ki yamyam.. Ömrümü yedin soruyla. ;D
Yahu az destekli at. Sen bugüne kadar silip süpürülen orman gördünmü. Orman diyorum. bak alabildiğine ağaçlar falan var. ;Debruliyn' Alıntı:Mantıklı cevaplar sorunun cevabı değilse,abuk sabuk bir cevap işte
Ormanı silip süpüren çöpçü mü yamyam?
Uydurmadım. Evet hak veriyorum bulmanız zor zaten ben de bulamadım hahaha. Cevaba baktım tabi her zaman olduğu gibi. Size tek tavsiyem baştan aşağı mantıklı okumanız ve bunu birisinin size anlattığını hayal etmeniz. yuh artık daha ne ipucu vereyim.ebruliyn' Alıntı:Umarım bu sorunun cevabı mantıklı bişeydir?sen mi uydurdun yoksa pazar günü ;D