Yalnızlığın Anlaşıldığı Zamanlar.......

• Konbuyu başlatan senarist081
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde senarist081 tarafından oluşturulan Yalnızlığın Anlaşıldığı Zamanlar....... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,936 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Yalnızlığın Anlaşıldığı Zamanlar.......
Konbuyu başlatan senarist081
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan DonJuan
B

bişileryapmaklazım

Kullanıcı
14 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
:-X :-\ :'( ellerinize sağlık :-X :-[ :-\ :'(

E

eesraa

Kullanıcı
21 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
sakarya
slm,buguün benim dogum günüm,etrafımda onlarca kısı olmasına ragmen nedense ben bugun yanlızlıgımı iliklerime kadar hissediyorum,sanki tüm yasadıklarım suratıma carpılıyor..anılar gözlerimin önünden geçio ve işittiğimde içimi acıtan tüm sözler kulaklarımda ugulduyor..ilk kez bole oluyorum..bugün gercekten kendime iyiki doğdum diyemiyorum.....

B

bişileryapmaklazım

Kullanıcı
14 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
slm,buguün benim dogum günüm,etrafımda onlarca kısı olmasına ragmen nedense ben bugun yanlızlıgımı iliklerime kadar hissediyorum,sanki tüm yasadıklarım suratıma carpılıyor..anılar gözlerimin önünden geçio ve işittiğimde içimi acıtan tüm sözler kulaklarımda ugulduyor..ilk kez bole oluyorum..bugün gercekten kendime iyiki doğdum diyemiyorum.....
o zaman ben senin için diyeyim yalnız olmadığını hissetmen için; iyki doğdun, iyki varsınnn ... ;)

E

eesraa

Kullanıcı
21 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
sakarya
COK TEŞEKKÜR EDERİM..BİRLİKTE NİCE SENELERE İNŞ..

T

tugba 44

Kullanıcı
26 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
16
Akşam yemeğini yalnız başına yerken birden anlatmak, paylaşmak istediğin binlerce cümle olduğunu ve bu cümlelerin boğazına dizildiğini anladığın an...

:'(