dideM' Alıntı:Ne alaka şimdi?Yani,kedi-ciger ilişkisi demek istiyorsun
tercih etmediğin zamanlarda yaşıyorsan kötü bir durumda olabiliyor aslındaMeDyC' Alıntı:Alışmak derken!!!
Yalnızlık alışılması gereken bir kavram mı?
sanki çok kötü bir şeymiş gibi?
Özlem' Alıntı:tercih etmediğin zamanlarda yaşıyorsan kötü bir durumda olabiliyor aslındaMeDyC' Alıntı:Alışmak derken!!!
Evet yanlızlık psikolojisine büründüğümüzde birazda kendimiz kendimizi sürüklüyoruz kötü hissetmeye.MeDyC' Alıntı:kötü değilde kendini kötü hissetmeye sevk etmek desek..
Öyle biri var ve mutluyum onunla. Ama ne kadar paylaşacak biri olsa da herşeyini yine de yalnız olduğunu kabullenmek lazım. En güvendiğin insanlardan en ummadığın anda en kötü darbeyi yiyebilirsin. O yüzden yalnızlığı kabullenmek gerekli diye düşünüyorum.Hayatında yalnız bırakmayacak biri olsaydı böyle konuşacak mıydın...
Dilerim, Feridun Düzağaç'ın benimsedigin şarkısını degiştirecek birini bulursun hayatında..O zaman benim demek istedigimi anlarsın..
Niye alışkanlığı kötü bir şey olarak yorumladınız anlayamadım. Her alışkanlık kötü değildir.MeDyC' Alıntı:Alışmak derken!!!
dideM' Alıntı:Hayatında yalnız bırakmayacak biri olsaydı böyle konuşacak mıydın...
"O yüzden yalnızlığı kabullenmek gerekli diye düşünüyorum."
Niye alışkanlığı kötü bir şey olarak yorumladınız anlayamadım. Her alışkanlık kötü değildir.MeDyC' Alıntı:Alışmak derken!!!
bana kalsın alışkanlığın kötü olup olmadığı. yoksa konu dağılır başka başka yerlere gider. Kısacası yalnızlık alışılması gereken bir durum değildir. tabi bana göre
Aynen katılıyorum kardeş sözlerine, yalnızlık aslında uzun süreli değildir. olmamıştırdalongcoming' Alıntı:Son olarak Hz. Mevlana ile bitireyim.Biraz dini içerikli olacak o yüzden Moderatör arkadaşlar isterlerse silebilirler. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Dost istersen Allah var,
Canan istersen Kur'an var,
Düşman istersen nefis var,
Nasihat istersen ölüm var.
Hz. Mevlana
dideM' Alıntı:Ben de aksine hep yalnızdım.Su Perisi' Alıntı:Yalnızlığa alışamam,hiç yanlız kalmadım ki alışayım...
Alışkınım, dolayısıyla seviyorum yalnızlığı..
Feridun Düzağaç'ın bi şarkısı varya;
"Tüm alışkanlıklar çocukluktandır!" diye, benimki de oradandır herhalde.![]()
dideM' Alıntı:Hayatında yalnız bırakmayacak biri olsaydı böyle konuşacak mıydın...
Dilerim, Feridun Düzağaç'ın benimsedigin şarkısını degiştirecek birini bulursun hayatında..O zaman benim demek istedigimi anlarsın..
Öyle biri var ve mutluyum onunla. Ama ne kadar paylaşacak biri olsa da herşeyini yine de yalnız olduğunu kabullenmek lazım. En güvendiğin insanlardan en ummadığın anda en kötü darbeyi yiyebilirsin. O yüzden yalnızlığı kabullenmek gerekli diye düşünüyorum.
ya şu bağlanmak kelimesi çok komikYalnızlıgımı seviyorum diyorsun,bir gün yalnız kalabilirim korkusuyla da bağlanmakdan korkuyorsun..
dideM' Alıntı:ya şu bağlanmak kelimesi çok komikYalnızlıgımı seviyorum diyorsun,bir gün yalnız kalabilirim korkusuyla da bağlanmakdan korkuyorsun..
Ben bir çelişki göremiyorum. Küçüklüğümden beri yalnızdım, bunda anlaşılmayacak bir şey yok herhalde. Şimdi de mutlu bir ilişkim var ama şunu da biliyorumki her insanın başına her an herşey gelebilir. Buna her zaman hazır ve bunu bilerek yaşamak gerek.
Ya bi de neden yalnızlıkla aşkı sevgiyi bağdaştırıyorsunuzki)) Aile insanın yalnızlığını almıyor mu?? Anne, baba, anane,..vs.
Bu kadar körü körüne ve düz bir yaşamı anlayamıyorum.
Su Perisi' Alıntı:Frederich Nietsche'nin şu sözü oldukça anlamlıdır:
Yalnızlık bütün hastalıkların üreyebileceği en uygun ortamdır. :![]()
Aynen!Ve hatta bağlanmaktan öte bağımlı yaşıyor bir çoğu birbirine..
Ailenle de yaşasan, sevdğinle yaşasan bir gün geliyor yalnız kalıyorsun.
Hatta bazen hiç beklemediğin durumlarla karşılaştığında bile bir bakıyorsun, sevdiğin yok yanında, çekilmiş kenara...
Bu yüzden insan, bir yanı ile yalnızdır.

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.