alparslan' Alıntı:bana göre olmalı insanın kötü insanlardan bile öğrenecek çok şeyi var
mesela kötü olmamayı
ama onlara kendini kaptırmamalı
birde şu açıdan bakarsan yüreğinde kötülük tarafı ağaır basan insanları kendi haline bırakmakta iyi bir şey değil
onlarla dostluklar kurmalıyızki
onlarıda iyilile tanıştıralım
alparslan' Alıntı:bana göre olmalı insanın kötü insanlardan bile öğrenecek çok şeyi var
mesela kötü olmamayı
ama onlara kendini kaptırmamalı
birde şu açıdan bakarsan yüreğinde kötülük tarafı ağaır basan insanları kendi haline bırakmakta iyi bir şey değil
onlarla dostluklar kurmalıyızki
onlarıda iyilile tanıştıralım
efsane_18' Alıntı:kafama takıldı arkadaslar sizce insanların gercek samimi içten olmayan insanlarla irtibat kurmalımı yoksa yanlızmı kalmalı insan?
görüşlerinizi bekliyorum :![]()
efsane_18' Alıntı:yorumlar için tesekkürler hayatıma yön verememe cok yardımcı oldu beni cekmeyen insanlarla mesafe koydum arama ve yanlız kaldım çünkü dört dörtlük insan yok ama samimi olmayan insanlarla beraber oluncada anlık zaman gecsede sonra yine yanlız kaldımfikirlerinizi ögrenmek istedim saolun baska yorumlarda bekliom
![]()
sana kesinlikle katılıyorum curciin...curciin' Alıntı:hayır bence kasinlikle irtibar olunmalı çünkü o insanın yapısıdır yani onu bilerek ve isteerek yapmazlar.biz onlara yardım edrsek belki biraz olsun değiştirebiliriz
efsane_18' Alıntı:kafama takıldı arkadaslar sizce insanların gercek samimi içten olmayan insanlarla irtibat kurmalımı yoksa yanlızmı kalmalı insan?
görüşlerinizi bekliyorum :![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.