YABANCI DİLLER ÜZERİNE KATEGORİ AÇILMASINI TAVSİYE EDİYORUM...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hit_the_bullseye

Kullanıcı
Gerek kişisel gelişim açısından gerek günümüz şartları acısından gerekse iş dünyasında ki gereksinimler açısından yabancı dil öğrenmenin çok önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyorum, bilhassa sitenin de konusu gereği kendimizi geliştirmek için günümüz şartlarında yabancı dil öğrenme göz ardı edilmemesi gereken bir konu… Bu doğrultuda sitemizde yabancı diller üzerine bir bölüm açma imkanımız var mı?

hit_the_bullseye' Alıntı:
Gerek kişisel gelişim açısından gerek günümüz şartları acısından gerekse iş dünyasında ki gereksinimler açısından yabancı dil öğrenmenin çok önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyorum, bilhassa sitenin de konusu gereği kendimizi geliştirmek için günümüz şartlarında yabancı dil öğrenme göz ardı edilmemesi gereken bir konu… Bu doğrultuda sitemizde yabancı diller üzerine bir bölüm açma imkanımız var mı?

Merhaba...

Yabancı dil üzerine bir kategori mi? Yoksa bununla ilgili başlıklar mı?
Çünkü bununla ilgili Serbest Kürsü kategorisinin altında birçok yazı var.

Serbest kürsü bölümünde ki başlıklara göz attım ama tatmin edici bulmadım, kastettiğim ana sayfa üzerinde başlı başına ayrı yabancı diller üzerine bir kategori...

Evet, ayrı bir kategori olarak konulabilir, Türkçe konuşmanın yasak olduğu bir yer, ayrı dillere de ayrılabilir. Bir fikir olarak olumsuz bir etkisi olacağını düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri