Vefalı Evlatmış :))))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FreNzA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çk güzeldi ya..
bunun benzerini bnm arkadaşm yaptı ailesaine.tabi bukadar abartılı değildi.sadece alttan dersi olduğunu söylemeye çalıştı.
tabi çk başarılı oldu.güzel taktik, çok işe yarıyr herkese tavsiye ederm. :)

bunun üniversitede okuyan kız versiyonunu okumuştum çok gülmüştüm :D teşekkürler bu da güzeldi..

''NOT: Baba yazdigim mektubun tek kelimesi bile dogru degil. Ben Mehmet’lerdeyim.Sadece sana; masamin uzerinde seni bekleyen karneden daha kotu seylerin oldugunu hatirlatmak istedim'''
;D :D ;D ::)
Çok güzeldiii.Çok beğendim  :)
paylaşım için çooookkk teşekkürler

akıllıca davranmış çocuk
karneye hiç bişe demez artık o baba
(cidden komikti bugünden beri çok gülüyorum zaten
bu da + oldu)
;D ;D ;D

aslında ince msjlar var bence yazıda çoçuk okadar hayalperestki yazdıgı şeyleri düşünmekten derslerine çalışamamiş                              bende bu açıdan düşünüyorum

benim hep aklımaa böyle bi fikir gelmiştir, cok istemişimdir mektup yazmayı ama ben cocuk kadar cesaretli değilim galibaa :D

fıkrayı okurken çok kötü olduğum için sonunda pek gülemedim ancak yazdıklarınızı okuyunca kendime gelebildim  :o .  ay benim bile yüreğime iniyordu baba ne yaptı kimbilir :D (böyle şeylerin hayal olarak kalması çok iyi)
teşekkürler frenza  :)

esranur' Alıntı:
benim hep aklımaa böyle bi fikir gelmiştir, cok istemişimdir mektup yazmayı ama ben cocuk kadar cesaretli değilim galibaa :D

:) benim hiç öyle bi durumum olmadı (bu yıla kadar :() hep taktir getirirdim

Safari' Alıntı:
esranur' Alıntı:

:) benim hiç öyle bi durumum olmadı (bu yıla kadar :() hep taktir getirirdim

ben karne için öyle şeyler düşünmemiştim zaten Safari..hayatta başka şeyler de var değil mi?...

Geri