Var mısın Yok musun aç mısın tok musun ?

  • Konbuyu başlatan senarist081
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde senarist081 tarafından oluşturulan Var mısın Yok musun aç mısın tok musun ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,152 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Var mısın Yok musun aç mısın tok musun ?
Konbuyu başlatan senarist081
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan M
S

senarist081

Sevgili Şov Tivi izleyicileri, ben Acun Ilıcalı. Türkiye’nin en kolay para kazandıran yarışması Aç mısın Tok musun’a hepiniz hoş geldiniz. Bugün de yarışmacılarımızdan biri sadece kutu açtırarak çuval dolusu para kazanma şansını elde edecek. Bilgisayarımız şu anda bugün bizimle kimin yarışacağını belirliyor. Evet, şimdi bilgisayarımız yarışmacımızı seçiyor. İşteee… O’nu herkes çok sevdi. Hem yarışmacılarımız, hem ekran başındaki tüm seyircilerimizin gönlünde, gaflarıyla taht kuran sevgili aynı zamanda Konyalı Mevlüt yarışıyor bugün bizimle.

(Bütün yarışmacılar, Mevlüt’ün etrafında gayrı samimi bir sevgi çemberi oluştururlar. Çoğu ‘neden ben değil de bu seçildi sanki’ türünden düşüncelerini saklamaya çalışarak Mevlüt’e olan sevgilerini gösterirler. Bazıları biraz ıkınarak gözyaşı bile döker. Hatta kimi cinsi latîfler “Ulan iyi ki bunun kocası ben değilim, yoksa gebertirdim!” dedirtecek şekilde Mevlüt’e can-ı gönülden sarılırlar. Hasılı şaşaalı bir uğurlama töreni ile Mevlüt, önündeki kutuyu alarak yarışmacı koltuğuna oturur.)

- Evet Mevlüt, neler hissediyorsun?

- Çok heyecanlıyım Acun abi. Bunu hiç beklemiyordum. Size ve Şov Tivi’ye çok teşekkür ederim. Bu arada bizim köyün Kültür Bakanı’nın bi hediyesi var. Onu da size takdim etmek istiyorum.

- Çok teşekkür ederim Mevlüt. Getiren gönderen sağ olsun. Buradan bütün köylerimizin Kültür Bakanlarına da ayrıca teşekkür ederim. Evet, Mevlüt artık başlayalım istersen.

- Acun Bbey. Belki gülerken ağzımı çok açtığım için izleyiciler sayabilmiştir. Ben ağzımda 32 diş olduğu için 32 numaralı kutuyu seçiyorum.

- Bak Mevlüt, senin bu kadar dişin olduğunu bilmiyorduk, bilsek yarışmayı 32 kutu ile yapardık ama sadece 24 kutu var.

- Aaa! Pardon Acun Bey. O zaman ben 2 numaralı kutu diyeyim.

- Senin için özel bir tarafı var mı bu 2’nin sevgili Mevlüt?

- Var tabi ki Acun Bey. Ben biraz dikkat ettim de, vücudumdaki birçok organın sayısı 2… 2 elim, 2 kolum, 2 ayağım, 2 bacağım, 2 gözüm, 2 kulağım, 2 tane burun deliğim, henüz görmemiş olsam da 2 böbreğim var. Bu kadar özel olan bir sayıyı söylemek istiyorum.

- 2 numaralı kutuyu açtırmak istiyor. Bakalım 2 numaralı kutunun sahibi Pınar Hanım neler hissediyor.

(Pınar Hanım. Çekim başlamadan önce kendisine yapılan uyarıları hatırlar ve manalı bir poza bürünerek cevap verir.)

- İnanın hiçbir şey hissetmiyorum. Kutumda mavi olsun diye gözkapağımı maviye boyadım ama bilemiyorum yaane!

(Mevlüt söze girer.)

- Şimdi aklıma geldi, beynimiz de iki bölümmüş. Sağ ve sol diye. Hatta bilen bilir. Sağ taraftaki büyük olursa salak, sol taraftaki büyük olursa solak olurmuşuz. Ben ısrarla 2 demek istiyorum Acun Bey.

- Açıyoruz kutuyu o zaman.

- Şey Acun Bey. Bin beş yüzden geri sayar mısınız?

- Daha ilk kutudayız Mevlüt. Açtırma kutuyu, söyletme kötüyü.

- Acun Bey, bari birden geriye ikişer ikişer saysaydık?

- Pınar Hanım kutuyu açar mısınız? Değilse Mevlüt’ün iki tane olan bütün organlarına zarar vereceğim.

(Pınar Hanım program sorumlularının emri gereği kırmızıya boyadığı uzun tırnakları ile kutudaki mührü açar. Bir ara kutudaki sayıyı merak ederek eğilen yan taraftaki Akın beyin burnu kutuya sıkışır gibi olursa da bu kısım montajda kesilerek programdan çıkarılacaktır zaten. Derken kutu açılır, kutuda 2 YTL vardır.)

- Evet sevgili seyirciler, 2 numaralı kutudan 2 YTL çıkıyor.

(Mevlüt’e dönen Acun Ilıcalı, onun çok üzüldüğünü ve neredeyse ağlamak üzere olduğunu görerek şaşırır.)

- Hayrola Mevlüt? Neden bu kadar üzüldün?

- Nasıl üzülmeyeyim Acun Bey. Benim kutumun numarası 1!

- Eeee?

- 2 numaralı kutuda 2 YTL çıktığına göre, ya benim kutumda da 1 YTL varsa?

- İlahi Mevlüt. Mantık sınırlarını zorlama lütfen. Hadi bir kutu daha seç.

- 12 demek istiyorum Acun Bey. Çünkü ayak parmaklarımı saydığımda 12 çıkıyor.

- Sana 12’yi nasıl bulduğunu sormayacağım Mevlüt. 12 numaralı kutuyu açması için Osman’ın yanına gidiyorum.

- Acun Bey. Rica etsem herkes kutunun başına toplansa ve beraber açsanız...

- Mevlüt abartma canım. Daha ikinci kutuda bunu yaparsak, sonraki kutularda kimbilir sizin köyün başbakanını filan istersin.

(Numaralar söylenir, kutular açılır. Binbir türlü hurafe ürünü düşünce, romantik ve duygusal görüntüler altında seyircinin gözüne sokulur. Kimi zaman coşulur, kimin zaman üzülünür. Yarışmacılar programın muhtelif yerlerinde varolduğunu zannettikleri yeteneklerini sergilemeye çalışırlar. Kutusunda büyük numara çıkan bazı bayan yarışmacılar intihara filan kalkışır. Bayan yarışmacılar programın reytingi ve izlenirliğine katkı yapsın diye yakın çekim yapılacaklarının bilinciyle şirin pozlara girerler. Tırnaklarını göstermek için elleriyle ağızlarını, yüzlerini kapatmak gibisinden yapmacık tavırlar gırla gider. Hiç kimse kutusunu açmadan önce söylemesi gereken sözleri tüm samimiyetiyle söylemeyi ihmal etmez. Bu arada esrarengiz bankacının bütün teklifleri reddedilmiş ve yarışmanın sonuna gelinmiştir. Geriye 1 YTL ile 500.000 YTL kalmıştır. Esrarengiz bankacı 144 bin YTL teklif etmiştir. Mevlüt Konya Maliye Bakanını arayıp görüşünü alacağım diye tutturur. Acun Ilıcalı ise sinirli olsa da durumu idare etmeye çalışmaktadır.)

-Mevlütcüğüm! Arkadaşlarımız Konya Maliye Bakanının telefonuna ulaşamadılar. Artık karar ver istersen. Bütün akrabaların 144 bin YTL teklife evet demeni istiyorlar.

-Acun Bey son olarak bi kankam var onu aramak istiyorum.

-Tamam Mevlüt. Ara bakalım.

(Mevlüt arkadaşını arar ve 1 YTL ile 500.000 YTL kaldığını, bir türlü karar veremediğini söyler. Arkadaşı “Sen aptal mısın, n’apıcaksın 1 YTL’yi? 500.000 YTL’yi seç. 500.000 YTL daha büyük” deyince Acun Ilıcalı olaya el koyar.)

-Mevlüt son kez soruyorum. Hamdi beyin yapmış olduğu 144 bin YTL teklife aç mısın, tok musun?

- Acun Bey. Programdan önce etli ekmek yediydik. O yüzden tokum.

-Tokum diyor! Mevlüt kutusuna gidiyor!
(Şaşkın şaşkın bakan Mevlüt oldu bittiyle 1 numaralı kutusunu açar. İçinde 1 YTL vardır. Derken Mevlüt büyük bir korkuyla fırlar yatağından ve bunun bir kâbus olduğunu anlar.)



 
S

senarist081

-Acun Bey son olarak bi kankam var onu aramak istiyorum.

-Tamam Mevlüt. Ara bakalım.

(Mevlüt arkadaşını arar ve 1 YTL ile 500.000 YTL kaldığını, bir türlü karar veremediğini söyler. Arkadaşı “Sen aptal mısın, n’apıcaksın 1 YTL’yi? 500.000 YTL’yi seç. 500.000 YTL daha büyük” deyince Acun Ilıcalı olaya el koyar.)

-Mevlüt son kez soruyorum. Hamdi beyin yapmış olduğu 144 bin YTL teklife aç mısın, tok musun?

- Acun Bey. Programdan önce etli ekmek yediydik. O yüzden tokum.

-Tokum diyor! Mevlüt kutusuna gidiyor!
;D ;D
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Gerçek sandım okuyorum... :D Var mısın,yok musun, yarışmasından gıcık kapıyorum desem yeridir heralde,insanlar nasıl birikip başına izleyip retik rekorları yaptırıyorlar hangi ziyniyetle böylesi programları izlerler onuda anlayabilmiş degilim ama,ne var mısn yok musun,nede bu ve buna benzer proğramalrı asla izlemem,izledigim yarışma programı sadece Metin ucanın sunduğu pasa parola dır,izlerken hem eylenir,hem öğrenir,hemde metin beyin o eşsiz zekasından  bir şeyler öğrenirim...

Söylemeden geçemeyecegim,var mısın? yok musun? proğramını bir ekre izledim,ondada çok begenmiştim... :D avrupa yakasının bir bölümünde Burhan beyin  :D katılarak bizi güldğrmesi olmuştu.. :D bak işte o bölümü çok sevdim,o gün retik rekorlarında bende sebebtim.. :D
 
S

senarist081

Söylemeden geçemeyecegim,var mısın? yok musun? proğramını bir ekre izledim,ondada çok begenmiştim...  avrupa yakasının bir bölümünde Burhan beyin  katılarak bizi güldğrmesi olmuştu..  bak işte o bölümü çok sevdim,o gün retik rekorlarında bende sebebtim..
Senin ilk defa izlediğin akşam mı Reyting tavan yaptı bu programın yani Su perisi..Vay sen neymişsin  :D ;D
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
senarist081' Alıntı:
Söylemeden geçemeyecegim,var mısın? yok musun? proğramını bir ekre izledim,ondada çok begenmiştim...  avrupa yakasının bir bölümünde Burhan beyin   katılarak bizi güldğrmesi olmuştu..  bak işte o bölümü çok sevdim,o gün retik rekorlarında bende sebebtim..
Senin ilk defa izlediğin akşam mı Reyting tavan yaptı bu programın yani Su perisi..Vay sen neymişsin  :D ;D
öyle oldu sanırım:) desem yalan olur,milletin işi gücü yok her gün akşam tv karsısında acaba bu gün kimin kutusunundan ne çıkacak diye tv karşısına geçip ertesi günde degerlendirmesini yapıyorlarya,sinir oluyorum,rtük şikayet edecem,milleti nasıl programlarla uyutuyorrlar ya... :mad:bizim milletimiz uyumaya alışkın zaten ninni gibi geliyor vesselamda sinir oldugumuda belli etmek isterim.. :mad:
 
Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Rastladıkça ara sıra bakarım ama tüm programa dayanamıyorum valla.
Ama Mevlüt'ü tanıdım, kızlarım sayesinde ve çok seviyorum onu... :D :D :D
Yarıştımı o? Bilen var mı?

Bu arada yazı çok komikti Tarık, sağolasın.:)
 
E

esge35

Kullanıcı
19 May 2007
En iyi cevaplar
0
0
hayırr yaa mevlütt kazansınn.
 
Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Heh, buradan duyurayım, bu oyuna katılabilmek için son 10 gündür form yolluyorum canım arkadaşlarım. Desteklerinizi beklerim yane... :)
Biz bir tanışma toplantısı planlıyorduk değil mi?
;) ;)
 
Üst