L
lilaslmn
ben bayan düzeltmengiller grubundan olarak hemen düzelteyim arkadaşlar..didem balığımı,bülent kitaplarımı,tarık pc mi taşısa olur mu...yormayacağım sizi söz..ee ne zaman geliyorsunuz.. ;D
;D ;D ;Dlilaslmn' Alıntı:ben bayan düzeltmengiller grubundan olarak hemen düzelteyim arkadaşlar..didem balığımı,bülent kitaplarımı,tarık pc mi taşısa olur mu...yormayacağım sizi söz..ee ne zaman geliyorsunuz.. ;D
PC dizüstü'dür inşallah. :-[dideM' Alıntı:;D ;D ;Dlilaslmn' Alıntı:ben bayan düzeltmengiller grubundan olarak hemen düzelteyim arkadaşlar..didem balığımı,bülent kitaplarımı,tarık pc mi taşısa olur mu...yormayacağım sizi söz..ee ne zaman geliyorsunuz.. ;D
Tarık kitapları, Bülent pc'i taşısın. :
O koca buzdolabını bana taşıttıracaktı az daha..
Olur mu hiç!dideM' Alıntı:;D ;DPC dizüstü'dür inşallah.
Aman tamam tamam ben taşırım
İsterseniz serum takıp için.dideM' Alıntı:;D ;D
Boğulmayalım da sonra..
Kesinlikle! 3dideM' Alıntı:Hem de rahat rahat gülerim dimi)
Rica ederiz Pınar.lilaslmn' Alıntı:didem yırttık hadi bakalım..herkese teşekkür ediyorum ,özellikle Bülent centilmenliğin için ayrıca teşekkürler.. sıradaki parçayı size göndereyim arkadaşlar;coldplay söylüyor: in my place..
Oh ne güzel. Dert, tasa, keder yoktur o zaman.lilaslmn' Alıntı:ben her koşulda hayatın verdikleriyle mutlu olanlardanım.
Ben bu konuda çekimser kalsam olmaz mı :-\ Bunlar bana pek yakın değil :Bülent' Alıntı:
Tarık'tan rica ederiz, senin için 6. grubu açar.bıldırcın' Alıntı:Ben bu konuda çekimser kalsam olmaz mı :-\ Bunlar bana pek yakın değil :Bülent' Alıntı:
Yok canım sırf benim için grup açmasın yazık Tarık a masraf etmesin yawTarık'tan rica ederiz, senin için 6. grubu açar.
Valla bence sana 1 değil 2 grup bile açsa, hakkındır.bıldırcın' Alıntı:Yok canım sırf benim için grup açmasın yazık Tarık a masraf etmesin yawTarık'tan rica ederiz, senin için 6. grubu açar.