Üyeleri 5 ayrı grupta topladık.Bakın ortaya nasıl manzaralar çıktı..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan senarist081
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
 ben bayan düzeltmengiller grubundan olarak hemen düzelteyim arkadaşlar..didem balığımı,bülent kitaplarımı,tarık pc mi taşısa olur mu...yormayacağım sizi söz..ee ne zaman geliyorsunuz.. ;D

lilaslmn' Alıntı:
 ben bayan düzeltmengiller grubundan olarak hemen düzelteyim arkadaşlar..didem balığımı,bülent kitaplarımı,tarık pc mi taşısa olur mu...yormayacağım sizi söz..ee ne zaman geliyorsunuz.. ;D

;D ;D ;D
Tarık kitapları, Bülent pc'i taşısın.  ::)
O koca buzdolabını bana taşıttıracaktı az daha..  :(

dideM' Alıntı:
lilaslmn' Alıntı:

;D ;D ;D
Tarık kitapları, Bülent pc'i taşısın.  ::)
O koca buzdolabını bana taşıttıracaktı az daha..  :(

PC dizüstü'dür inşallah.  :-[

didem yırttık hadi bakalım..herkese teşekkür ediyorum ,özellikle bülent centilmenliğin için ayrıca teşekkürler.. sıradaki parçayı size göndereyim arkadaşlar;coldplay söylüyor: in  my place..

lilaslmn' Alıntı:
  didem yırttık hadi bakalım..herkese teşekkür ediyorum ,özellikle Bülent centilmenliğin için ayrıca teşekkürler.. sıradaki parçayı size göndereyim arkadaşlar;coldplay söylüyor: in  my place..

Rica ederiz Pınar.
Kötü günde de destek olamayacaksak, hiç olmayalım daha iyi...
İyi gün dostuna kimin ihtiyacı var ki...

haklısın..özellikle zor zamanlarda biliyor insan kimin iyi kimin kötü olduğunu..olsun be,ben her koşulda hayatın verdikleriyle mutlu olanlardanım.

Geri