Ümitli Kurbağa

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Ümitli Kurbağa başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,073 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Ümitli Kurbağa
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bloodelf
E

esranur

Kullanıcı
19 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ümidini kaybetmiş bir insanın, başka kaybedecek bir şeyi yoktur!!!!

P

Paradoks

CABALAMAKTAN VAZGECMEDİGİMİZ TAKTİRDE SONUCA ELBET ULASILIR... TESEKKÜRLER.

U

ubudiyet

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
edirne
mükemmel bir haikaye bence işte bizlerde bu sağır kurba gibi (biz duyuyoruz ama)
hiç kimseye aldırmadan hedeflerimize doğru azimle yol alırsak sonuç güzel olacak ve istediklerimze kavuşucaz.... :)

S

SUNFLOWERS

Arkadaşlar hayatımızda başarılı olmak istiyorsak,
gerçekten etrafımızdaki olumsuzluklara kulak tıkamamız gerekiyor..
Paylaşımın için teşekkürler...
Çok hoşuma giden bir hikayedir bu 8) 8)

L

lilaslmn

işte budur...her söylenene önem vermemek lazım...en iyi doğru,kendi bildiğimiz doğrudur...
teşekkürler özgür.. :)

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Günlerden bir gün kurbağaların yarışı varmış. Hedef, çok yüksek bir kulenin tepesine çıkmakmış. Bir sürü kurbağa da arkadaşlarını seyretmek için toplanmışlar.

Ve yarış başlamış.

Gerçekte, seyirciler arasında hiçbiri yarışmacıların kulenin tepesine çıkabileceğine inanmıyormuş.

Sadece şu sesler duyulabiliyormuş:

"Zavallılar! Hiçbir zaman başaramayacaklar!"

Yarışmaya başlayan kurbağalar kulenin tepesine ulaşamayınca teker teker yarışı bırakmaya başlamışlar.

Seyirciler bağırıyorlarmış:

"Zavallılar! Hiçbir zaman başaramayacaklar!.."

Sonunda, bir tanesi hariç, diğer kurbağaların hepsinin ümitleri kırılmış ve bırakmışlar. Ama kalan son kurbağa büyük bir gayret ile mücadele ederek kulenin tepesine çıkmayı başarmış. Diğerleri hayret içinde bu işi nasıl başardığını öğrenmek istemişler. Bir kurbağa ona yaklaşmış ve sormuş, "Bu işi nasıl başardın?" diye.

O anda farkına varmışlar ki ...

Kuleye çıkan kurbağa sağırmış!
            OLUMSUZ DÜŞÜNEN İNSANLARI DUYMAYIN…ONLAR KALBİNİZDEKİ ÜMİTLERİ ÇALARLAR..!

Anonim                   

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
KURBAĞA MİSALİ...

BIR HAYAT DERSİ

GÜNLERDEN BİR GÜN KURBAĞA YARIŞI DÜZENLENMİŞ!!!                                               
HEDEF YÜKSEK BİR KULENİN TEPESİYMİŞ...
KALABALIK ONLARI GÖRMEK VE ALKIŞLAMAK İÇİN TOPLANMIŞ.                                                             
YARIŞ BAŞLAMIŞ 
ASLINDA KİMSE ONLARIN TEPEYE VARACAKLARINA İNANMIYORMUŞ...
VE ŞÖYLE KONUŞUYORLARMIŞ ARALARINDA 
  « BOŞUNA !!! NASIL OLSA BAŞARAMAYACAKLAR... »
KURBAĞALAR YAVAŞ YAVAŞ CESARETLERİNİ KAYBETMEYE BAŞLAMIŞLA
YALNIZ BİR TANESİ BÜTÜN GÜCÜYLE TIRMANMAYA DEVAM EDİYORMUŞ...                           
VE İNSANLAR KONUŞMAYA DEVAM EDİYORLARMIŞ
« HAKİKATEN YAZIK !!! NASIL OLSA TEPEYE VARAMAYACAKLAR !... »
VE KURBAĞALAR YENİLGİYİ KABULLENMEK ZORUNDA KALMIŞLAR...BİR TANESİ HARİÇ ! O, BÜTÜN KOŞULLARA RAĞMEN DEVAM EDİYORMUŞ......

SONUÇTA, O BİR TANESİ HARİÇ,  HEPSİ YARIŞI TERK ETMİŞLER... O İSE KULENİN TEPESİNE TEK BAŞINA ÇIKABİLMİŞ...

HERKES ŞAŞKINLIK İÇİNDE BUNU NASIL BAŞARDIĞINI MERAK ETMİŞ !
İÇLERİNDEN BİR TANESİ ONA YAKLAŞIP BU YARIŞI NASIL TAMAMLADIĞINI SORMUŞ...
VE GÖRMÜŞ Kİ.......
O SAĞIRMIŞ !!!

...SİZ SİZ OLUN NEGATİF DUYGULAR TAŞIMA ALIŞKANLIĞI OLAN İNSANLARI DİNLEMEYİN...
ÇÜNKÜ ONLAR SİZİN YÜREĞİNİZDE TAŞIDIĞINIZ EN GÜZEL UMUTLARI YOK EDERLER !!!!
İŞİTTİĞİNİZ VEYA OKUDUĞUNUZ SÖZLERİN NE DENLİ TESİRLİ OLDUKLARINI BİLİN...
VE HER ZAMAN POZİTİF DÜŞÜNÜN !!!
POSITIF !

SONUÇ :
YAPAMAZSIN DİYENLERE KULAKLARINIZI
TIKAYIN !!!

Not:Mümin Sekman'ın Limit Sizsiniz kitabında da vardı

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
Güzelmiş. Bazı insanlar durmadan size negatif şeyler söylerek ister istemez sizin motivasyonunuz bozuyorlar. Sen de bir süre sonra bu durumu kabulleniyosun. Ben daha önce hiç dinlemedim böyle insanları. Yapamazsın deseler de denedim. Denemekle bir şey kaybetmeyiz. Böyle bir hikaye daha vardı neydi, kavanoza bir hayvanları koyuyolar zıpladıkça kafasını yukarı çarpıyor sonra kapağı açıyorlar, hayvanlar zıplamıyor öyle birşeydi unuttum neyse.

M

MeDyC

Ne çok kurbağa varmış yaa...
diğerleride başaramayacaksın diceklerine ağaç yaprağı ne bilim kuyudan çıkmalarına yardımcı olabilecek bir şeyler taşısalar bari... yazık ya kurbağacıklara acıdım şimdi :'( :D...

kurbağaları model alarak alıp uygulayalım hayatımızda...

Mesela bundan sonraki hedefim tavuk yumurtasının içerisinden gerçek bir fil çıkarmak.. ;D ;D ;D

haaa bu arada boşuna yapamazsın başaramazsın vs. vs.. demeyin kulaklarım tıkalı duymuyorum sizi bakalım ne kadar başarılı olacağım....

.......Bence hedef aldığın şey ve o hedefe ulaşabilmek için kendine sağladığın donanımla alakalı bir durum.. Çevrenin tavsiyesini almakta fena olmaz......

S

SENFONİ

Kullanıcı
22 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
farklı bi şekilde duymuştum... teşekkürler ;)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ümüdini kaybetmemek gerek.... ::) Polyana niye nitelendirilecegim ama doğruya doğru..
Başarısız oldugum bir konu beni yıkmaz aksine dahada güçlendirir..

Tülay Bilin güzel bir paylaşımıydı,anonim felan degildi..
Paylaşımlarınız için teşekkürler...Etrafımızda o kadar azki sagır kurbağ  ::)