Türkiye'de Ve Dünyada İlginç Ve Garip Ölümler....

• Konbuyu başlatan emine38
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde emine38 tarafından oluşturulan Türkiye'de Ve Dünyada İlginç Ve Garip Ölümler.... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 28,749 kez görüntülenmiş, 96 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı Türkiye'de Ve Dünyada İlginç Ve Garip Ölümler....
Konbuyu başlatan emine38
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ibrahim58
I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
çok çok sasırtıcı

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

BİR FRANSIZ 1998 YILINDA İNTİHARA KARAR VERDİ. BUNUN İÇİN DENİZ KIYISINDAKİ BİR YAMACA TIRMANDI. YAMAÇTAKİ KAYAYA İPİ BAĞLADI, DİĞER UCUNU BOYNUNA GEÇİRDİ. ARDINDAN GARANTİ OLSUN DİYE BİR ŞİŞE DE ZEHİR İÇTİ VE KENDİNİ ATEŞE VERDİ. SONRA DA UÇURUMDAN AŞAĞI ATLADI. TAM ATLARKEN DE ELİNDEKİ SİLAH İLE BAŞINA ATEŞ ETTİ. KADERİN GARİP CİLVESİ; SİLAHTAN ÇIKAN KURŞUN SEKTİ, BOYNUNDAKİ İPİ KOPARDI. UÇURUMDAN DÜŞTÜĞÜ NEHİR VÜCUDUNDAKİ YANGINI SÖNDÜRDÜ. SU ÇOK SOĞUK OLDUĞU İÇİN VÜCUDU ŞOKA GİRDİ VE ZEHİRİ

İNGİLTERE'DE, STANFORD'DA BİR GRUP İŞ ARKADAŞI BİR DOSTLARININ 50. DOĞUM GÜNÜ İÇİN ÖZEL PARTİ VERDİ. BİR PASTANIN İÇİNDEN ÇIKACAK DANSÖZ KIZ DAHİ AYARLADILAR. ANCAK ADAM PASTADAN ÇIKAN ÇIPLAK DANSÖZÜ GÖRÜNCE KALP KRİZİ GEÇİRİP ÖLDÜ. ZİRA PASTADAN ÇIKAN KENDİ KIZIYDI.

KULAKLARINI YAPIŞTIRAN DOĞA BEKLERİZ'İN KULAKLARI ÇINLASIN... İNGİLTERE'DE BİR AKRABASI VAR SANIRIZ. OLAY ŞU; 27 YAŞINDAKİ BİR ADAM ACİLİ ARAYIP NEFES ALMA GÜÇLÜĞÜ YAŞADIĞINI BİLDİRİNCE HEMEN HASTANEYE KALDIRILIYOR. HASTANEDE ADAMIN BURUN SPREYİ YERİNE YAPIŞTIRICIYI BURNUNA SIKTIĞI ORTAYA ÇIKIYOR.

1901 YILINDA MAUD WİLLARD BİR FIÇI İÇİNDE KENDİNİ NİAGARA ŞELALESİNDEN AŞAĞI ATTI. MAUD BU ATLAYIŞTA ÖLMEDİ. ONU ÖLDÜREN ZORLA FIÇIYA SOKTUĞU KÖPEĞİYDİ. KÖPEK BURNUNU FIÇININ TEK HAVA DELİĞİNE DAYAYIP, SAHİBİNE YER VERMEYİNCE, HAVASIZLIKTAN BOĞULARAK ÖLDÜ.

1929 YILINDA İNGİLTERE'DE İTFAİYECİLER BECERİLERİNİ SERGİLEMEK İÇİN BİR GÖSTERİ DÜZENLEDİLER; DOKUZ ÇOCUK YANAN BİR EVDEN KURTARILACAK SÖZDE KURBANLAR OLACAKTI. İTFAİYECİLERDEN BİRİ KULLANMAYI PLANLADIKLARI SİS BOMBALARINI UNUTUP, EVİ GERÇEKTEN ATEŞE VERDİ. ÇOCUKLARIN HEPSİ YANGINDA ÖLÜRKEN, ONLARI MANKEN SANAN KALABALIK ÇILGINCA ALKIŞLIYORDU.

ÜNLÜ OYUN YAZARI TENNESSEE WİLLİAMS'IN ÖLÜMÜ DE ENTERASAN OLAYLAR ARASINDA. 71 YAŞINDAKİ YAZAR, BURUN SPREYİNİ SIKMAK İÇİN BAŞINI ARKAYA YATIRDIĞINDA, AĞZINA DÜŞÜRDÜĞÜ SPREYİN KAPAĞI BOĞAZINA TAKILINCA, BOĞULARAK ÖLDÜ.

1982 YILINDA NEW ORLEANSLI BİR GOLFÇU 13. DELİKTE KÖTÜ OYNADIĞI İÇİN SOPASINI NEFRETLE FIRLATTI. SOPA GOLF ARABASINA ÇARPIP, İKİYE BÖLÜNDÜ. ARABANIN MİLİ FIRLAYIP GOLFÇUNUN ENSESİNE ÇARPTI VE BOYUN TOPLARDAMARLARINI PARÇALADI.

24 YAŞINDAKİ OYUNCU PEG ENTWİSTLE ASLA BİR YILDIZ OLAMAYACAĞI FİKRİNE KAPILIP DAĞIN TEPESİNDEKİ HOLLYWOOD YAZISININ H'SİNDEN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ. ÖLÜMÜNDEN SONRA ONA GELEN POSTAYI EV ARKADAŞI AÇTI. POSTA ENTWİSTLE'LA ROL TEKLİF EDEN BİR YAPIMCIDANDI. ÖNERİLEN ROL DE İNTİHAR EDEN BİR KIZIN CANLANDIRILMASIYDI.

1857 YILINDA GEEALEKA XHOSA KABİLESİNDEN GÜNEY AFRİKALI BİR KIZ BİR RÜYA GÖRDÜ. RÜYASINA GÖRE HALKI BÜTÜN DÜNYEVİ MALLARINI YOK ETTİĞİNDE RUHLAR ONLARIN ÜLKELERİNİ ÇALAN BEYAZ ADAMA KARŞI ZAFER ELDE ETMELERİNİ SAĞLIYORDU. KABİLE KIZA UYUP SAHİP OLDUĞU HERŞEYİ YOK ETTİ VE 25 BİN KİŞİ AÇLIKTAN ÖLDÜ.

1600'LERİN İSPANYA KRALI III. PHİLİP ATEŞİN KARŞISINDA ÇOK UZUN SÜRE OTURMASI SONUCUNDA VÜCUT ISISI ÇOK YÜKSELDİĞİ İÇİN ÖLDÜ. PEKİ KRAL ÇOK ISINDIĞI HALDE NEDEN ATEŞİN ÖNÜNDEN ÇEKİLMEDİ? ÇÜNKÜ BUNU DÜŞÜNMEK ONUN GÖREVİ DEĞİLDİ. KRALIN SANDALYESİNİ ATEŞTEN UZAKLAŞTIRMAKLA GÖREVLİ SARAYIN ATEŞÇİSİ İSE O GÜN İZİNLİYDİ.

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bu yazının benzerini azönce okumuştum. :D

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
Zynep' Alıntı:
Bu ölümleri epey önceleri bir kez daha okumuş, "Şaka!" demiştim.
Şimdi yine gülümsedim ama acı acı...

Benim çok yakından tanıdığım bir teyze, kendisi cahil filan asla değildi, hatta ölümünden sonra adına okul yaptırılacak kadar muhterem bir hanımdı, sabunların vücudunu temizlediğine inanmazdı ve çamaşır deterjanı ile yıkanırdı. Ölüm nedeni; Cilt Kanseri!

Bir günde, ablam sıvı bulaşık deterjanının kutusunu eline aldı ve "ne güzel renkleri var bunların, likörler gibi, acaba tatları nasıldır?" dedi ve annem anında yanıtladı; "Ayy iğrençç, ben baktım tadına!" :) 
yaşadım tanıyorum gercek diosunuz:D yurdum insanı cok seviyorum yaa bende yapıom arada böle seler... merak işte insana neler yaptırıo

H

hayalhane

İlginç Ölümler
- İlginç ve komik ölümler Bir işçi 600 tonluk press makinesinin, arasından emeklemek suretiyle geçerek, ucundaki 2450 santigratlık fırında sigarasını yakmaya çalıştı. Mekanı Cennet olsun...

Kurtarmaya gelen ambulans yerde yatan yaralının suratına park etti. Yaralının toprağı bol olsun...

Berberin "rahatlatma" amacıyla müşterisinin boynunu aniden sağa sola çevirmesi sonucunda, müşteri boyun kırılması ile bayağ bir rahatladı.. Allah rahmet eylesin...

Kafasında mermer kırdırmaya çalışan medyatik bir karateci travma sonucu öldü.

Midesine kaçan sineği öldürmek amacıyla ağzına sinek ilacı sıktı... Allah kalanlara akıl fikir versin...

Bir arabaya 11 kişi binip viyaduğe uçmak süretiyle 11 kişi Allah'ın rahmetine kavuştu...

Katda olmayan asansöre binmeye çalışan adam boşluğa düştü. Başımız sağolsun...

Balkona 50 kişi çıktılar ve sonuçta balkon çöktü. Böylece toplu ölüm gerçekleşti...

Ormanda zehirli mantarları mangalda bir güzel közleyip afiyetle yiyen aile bir daha evine dönemedi.

Yatağındaki tahtakurusu ve bilumum haşaratı öldürmek için yatağını ilaçladı ve aradan iki, üç dakika geçmeden aynı yatakta derin bir uykuya daldı. Sabahı getiremedi...

Elektrik direğine yaslanıp ayakkabısına kaçan taşı çıkartmak için ayağını silkeleyen adam, o sırada yoldan geçmekte olan yardımsever bir laz vatandaşın elektrik çarptığını sanması üzerine, kafasına kürek, kalas vb sert cisimlerle vurularak vefat etti.

Adam, yolda mutlu mesut yürürken kafasına balkon düştü. Toprağı bol olsun, iyi adamdı...

Adam, para çekmek amacıyla girdiği bankamatik gişesinde elektrik çarpması sonucu öldü..

Trafik kazasından yaralı olan adam, kurtarıldı. Gayet sağlıklı bir şekilde olayı atlatan adam ambulanscı amcanın "yav sen bin hele film falan çekelim" demesi üzerine hastaneye gitmeye ikna edildi. Adam yolda ambulansın kaza yapması sonucu öldü. (Ambulanscı amca hala sağ)

Adam çok sıkışmıştı. İhtiyacını bir yerde gidermesi gerekiyordu. Müsait bir yerde pozisyon aldı ve icraata başladı. Nereden bilebilirdi ki işediği yerde elektirik tellerinin olduğunu...

Nüfus sayımı nedeniyle bom boş olan otoyolda bir sayım görevlisi bariyerlere çarptı ve vefat etti...

Aynı işyerinde biri gündüz bir gece vardiyasında olmak üzere çalışmakta olan baba, oğuldan; biri mobylette motor ile işe gitmekte diğeri ise bir başka mobilette ile eve dönmekte iken, yol üzerindeki sert bir virajda karşılaştılar ve birbirlerine selam vermek isterken çarpışıp beraberce Hakk'ın rahmetine kavuştular...

Sarhoş bir şekilde tem otoyolunda seyreden bir araçtaki beş kişi; radyoda çalmaya başlayan oynak bir şarkı üzerine aracı sağa çekdiler ve tem'de göbek atmaya başladılar. Sonucuna katlandılar tabii. İşin ilginç yanı ise bu 5 kişiden 5'ininde ölmesi ve beşine de ayrı ayrı araçların çarpmış olması...

Giriş katın bir kat altında olan ve Üstü ahır olarak kullanılan köy kahvesinde okey oynayanlar, üstlerine, katın çökmesi sonucu inek,öküz vb. büyükbaş hayvanların düşmesi ile köy mezarlığındaki anahtar teslim çukurlarına yerleştiler...

Eskiden anlatılan bir lunapark vakası: Parkın 2 kafadar gece bekçisi, park kapandıktan sonra, dönen salıncaklara binmeye karar vermişler. Yönetici kabinine girmişler aleti çalıştırmışlar. Makinenin ısınması için 1 dakika kadar süre gerekiyor tabii. Salıncaklara bir güzel kurulmuşlar. 1 dakikalık süre geçmiş alet çalışmaya başlamış. Ama 2 kafadar seans süresini ayarlamayı unutunca, bütün gece kusarak Hakk'ın rahmetine kavuşmuşlar...

Not: Paylaşımlarda link verilmesi sitemizce yasak olduğundan verilen link arafımdan silinmiştir.

H

hayalhane

Yahu ben gülüyüm müü üzülüyüm mü arada kalım yeminle
Başığıda Güler Misin Ağlar mısın tyaptım ya iştte : )

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Eskiden anlatılan bir lunapark vakası: Parkın 2 kafadar gece bekçisi, park kapandıktan sonra, dönen salıncaklara binmeye karar vermişler. Yönetici kabinine girmişler aleti çalıştırmışlar. Makinenin ısınması için 1 dakika kadar süre gerekiyor tabii. Salıncaklara bir güzel kurulmuşlar. 1 dakikalık süre geçmiş alet çalışmaya başlamış. Ama 2 kafadar seans süresini ayarlamayı unutunca, bütün gece kusarak Hakk'ın rahmetine kavuşmuşlar...
hahahaha bu ne yaa çok güldüm gece gece  ;D ;D Allahım ya hiç mi kafa çalışmıyor kardeşim.  ;D

H

hayalhane

Yahu daha neler varmış ben bunları okulda bi arakdaşın getirdiği kitaptan okdum derste gülmeten sıralara uzandım millette bilmiyo dli midir nedir dediler

o derece yani ;D

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
Balkona 50 kişi çıktılar ve sonuçta balkon çöktü. Böylece toplu ölüm gerçekleşti...

ama insan biraz düşünür dimi ama o kadar kişi çıkmışlar olası bir sonuç ama kayıplar acı..

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Konular benzer olduğundan tarafımdan birleştirilmiştir.

B

begumg

Kullanıcı
2 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Dev kadın sevgilisinin üstüne otorop öldürmekten 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ABD'nin Cleveland şehrinde yaşanan olayda 136 kiloluk Mia Landingham, çocuklarının babası Mikail Middleston-Bey ile nedeni bilinmeyen bir tartışmaya girdi.

Münakaşa sırasında Middleston-Bey'in üstüne oturan Landingham 54 kilogramlık sevgilisinin ölümüne sebebiyet verdi. Pişmanlık duyduğunu belirten Landingham'a 3 yıl hapis cezası ve 100 saatlik kamu servisi verildi.

I

ibrahim58

Kullanıcı
9 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Sivas
Çok tuhaf ölümler ...bende o kadar senaryo hazırlıyodum kafamdan nasıl ölürüm die..bunların hiç birini düşünmedim şu ana kadar.Bundan sonrada düşünmem tabi ama insanın aklı almıyor ölümü nasıl olursa olsun..Alllah hayırlısını versin bizlere..Bu arada ben donarak ölmeyi seçerdim acı çekmiyomuş ölen o sırada :)