TRT'de Bilişim Rüzgarı'nda ”kendinigelistir.com”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
Web
www.kendinigelistir.com
logo.jpg

anibg.jpg

Bilişim Rüzgarı programı, TRT’de yıllardır süregelen ve çizgisini bozmayan ”bilişim-internet” programlarından birisi. Her hafta bazı siteleri kendine konu edinir ve bunları izleyenlerine tanıtır. Geçtiğimiz günlerde sitemizi de konu edindi. Evet, kendinigelistir.com’dan bahsediyorum. İyi bir kitlesinin olacağı, devamlı takip edileceğini ve sürekli aranan bir site olacağın farkındaydım. Ama bu kadar çabuk gelişmesi beni çok mutlu etti. Resmi sitelerinde o günün programı vermişler. 00:57 ve 01:10 dakikaları ve 26:55 - 27:48 dakikaları arasında bizden bahsediyor. Dosyanın büyüklüğü 18 MB. İsteyen, programı kaçıran göz atabilir.

Not : Program görüntülerini indirmek için tıklayız. (Boyutu 18 MB. Tahmini inme süresi 4-7 dk arası)

Bilişim Rüzgarı’na bu vesile ile teşekkür ediyorum.

VE siz kullanıcılarımız da can-ı yürekten teşekkür ederim.

Saygılar.

Çok güzel bir forum ,yanlız talep ve ilgi az... Aslında insanlar hergün gazete okur gibi okusa ve yorumlasa çığ gibi büyürüz... ;D

emeric' Alıntı:
Çok güzel bir forum ,yanlız talep ve ilgi az... Aslında insanlar hergün gazete okur gibi okusa ve yorumlasa çığ gibi büyürüz... ;D

Zaman içersinde aşılacak inşallah.
VE paylaştıkları (aynı zamanda bizler de paylaşıyoruz) bir gün herkes uygular hale gelecek inşallah.

Arkadşım özgür senin emeklerin boşa çıkmayacak sen mükemmel ötesi birisin herşeyin en güzeline layıksın..ben hakan
sen ve kendinigeliştir.com la çok daha farklı yerlerde olacaksın inşallah
çok çalışkansın seni tebrik ve takdir ederim.
isabet olmuş siteni anlatmaları..kib.

Codex' Alıntı:
emeric' Alıntı:

Zaman içersinde aşılacak inşallah.
VE paylaştıkları (aynı zamanda bizler de paylaşıyoruz) bir gün herkes uygular hale gelecek inşallah.

geçen zamandan bu yana site gelişti ve dileden dile yayılıyr galiba baksanızsa hergün onlarca insan üye olur  :)
site yöneticilere başarıların devamı diliyrm

Herşey gönlünüzce olsun

Siteyi yaymaktan,birilerini üye yapmaktan çok fazla mutlu oluyorum...Sanırım;sitenin kalıtesinden olsa gerek,ÖZGÜR Bey ’e çok teşekkür ediyorum.Bizleri bir aile nispetinde bir araya getirdiginiz için ayrıca çok teşekkür ediyorum.Herkesin bu siteye biseyler kattıgı ,dolayısıyla site aracılığıyla bişeyleri kendinde bulduğu bir site..v.s
Teşekkür ederim..
Saygılarımla;

Arkadaşlar ilginizden, alakanızdan ve de en önemlisi paylaşımlarızdan (katkılarızdan) dolayı herbirinize ayrı ayrı teşekkür etmeyi bir borç biliyorum.

Amacımı defalarca yazdım. Buna ulaştığımı görmekten de son derece mutluyum.

Saygılar.

sevgili Özkan66
dediğiniz belki doğru ama siteyi keşfedipte bir gün iki gün takılıp üçüncü gün girmeyenler olduğu için sayılı insanlar girip çıkıyor ve aksatmadan giren  çıkanlarda ellerinden geldiği kadar yaygınlaştımaya çalışıyorlar. Yani insnalarda merak yok oda olmayında maalesef böyle güzel siteler de sırlı kişiler ile kalıyor

Saygılar

Geri