Tost makineli bilgisayar

  • Konbuyu başlatan ilhanozcan
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Araştırma Sonuçları kategorisinde ilhanozcan tarafından oluşturulan Tost makineli bilgisayar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,955 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Araştırma Sonuçları
Konu Başlığı Tost makineli bilgisayar
Konbuyu başlatan ilhanozcan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
I

ilhanozcan

Kullanıcı
22 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kahramanmaraş
Bilgisayarlar şimdi de karnımızı doyurmaya soyundu... Nasıl mı?

Kullanım alanı gün geçtikçe genişleyen ve hemen herkese hitap eden bilgisayarların artık yeni bir kullanım alanı daha var: Tost makineli PC!

Drive Bay Toaster isimli bu ürün, bilgisayarların insanların yemek ihtiyaçlarını dahi karşılayabileceğinin en açık ispatı gibi aslında. Özellikle yalnız yaşayan ve taze yemek bulma konusunda sıkıntılı günler geçiren üniversite öğrencileri için geliştirilen ürün, 5.25 inç'lik ölçüleriyle bir PC kasasına kolayca monte edilebiliyor. Windows tabanlı bir yazılım ile çalışan aygıtın içerisindeki sıcaklığın bilgisayardan takip edilmesi de yine bu yazılımca mümkün olabiliyor.

USB veri yoluyla çalışan cihaz, aynı zamanda boş bir PCI slotuna da ihtiyaç duyuyor. 2 yıllık garantisiyle kullanıcılara sunulan ürünün fiyatının ise 29.99 Dolar olması bekleniyor.

Şimdilik Windows sürümü bulunan cihazın, Mac OS sürümünü üzerinde de çalışmalar yürütülüyor.


kaynak:internethaber
 
E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
ilginçte tost insanın içini kurutuyor onun  yerine acılı,salçalı bol sulu yemek falan tarzı bişey olsa daha iyi olurdu  ;D
ahhh ahh diyecek bişey bulamıyorum bu teknoloji beni şaşırtmaya devam ediyor daha neler görecez bakalım
 
Üst