The Burj El Arap Hoteli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan senarist081
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zynep' Alıntı:
Önerim şu;
Aranızda 1400 Dolar toplayın, ben sizleri temsilen gidip inceleme yapayım, resimlerini filan çekeyim.
Tamamen sizler için bir fedakarlık yani.
Sonra gelip izlenimleri anlatırım, hani gitmek, kalmak isteyen olursa değer mi diye... :D ;)

:kihkih :kihkih

ben karşıdan gördüm arkadaşlar,içini gezmek için vaktimiz yoktu ama içimde kaldı  :( gerçekten çok hoş.hele şimdi denizin içine yapılan bir palmiye otel projesi varki inanılmaz :o şehrin düzenine gelince,ben riyadda yaşıyorum ve burasıda aynı şekilde,yani çöl,dümdüz bir arazi olunca ee bide para olunca yapıyolar tabi.öyle düzenliki bütün yollar ışıklar,ip gibi.uçak iniş için alçaldığında bu düzenli görüntüye sinir oluyorum ;D

bülent arkadaşıma katılıyorum, kuş kesinlikle vatanım der :)

evet bunun belgeselini izlemiştim.E bu kadar altınlısınıda ancak araplar yapardı zaten...Gerçekten harika bir yapı.  :) :)

dideM' Alıntı:
Çok lüks abi bizi bozar..  ;)

Valla haklısın Didem. Çok sıkıcı.
Kendimi bildim bileli az odalı, hani şu "butik otel" tabir edilen, kendimi evimde hissettiğim ve kahvaltıda, diğer konuklarla sohbet edebilme olanağım olan en fazla 10 odalı otelleri tercih etmişimdir. Hepsinde de harika anılarım var.:)

he he  arkadaşlar bizim hayalperst  belediye başkanı aday adaylarımızdan biri seçimleri kazanırsa bu otelin aynısını vaad ediyor ;D bellkide oraya gitmenize gerek kalmazz... ;D ;D ;D

zuzu835' Alıntı:
he he  arkadaşlar bizim hayalperst  belediye başkanı aday adaylarımızdan biri seçimleri kazanırsa bu otelin aynısını vaad ediyor ;D bellkide oraya gitmenize gerek kalmazz... ;D ;D ;D

Alla allaaa:) Kim için yapacakmış acaba bu oteli?
Neyse siyaseti boşver zuzu. :)
Kazansın, yapsın sonra ilginç haber diye yayınlarız.  ;)

Bülent' Alıntı:
Kuşu altın kafese koysalar da yine evini, memleketini özler...

Kuşun memleketi ?
Manyası diyrsundur belkide ne bilim.

Tarif sıra dışı, hiç kuşa sorulmuşmu sanmam.Soğuk kış gecelerinde,kuş gibi titreyeceğime geçici olarak,sıcak bir yerde kafeste olmak sağlık açısından iyidir vesselam.

Keza Orada anlatılmak istenen  yani ata sözünün özü özgür oldugun yerle, esir oldugun yerdir.

Bizim atalarımız işte arada yanlış anlaşılabiliyordur.

Geri