The Burj El Arap Hoteli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan senarist081
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

senarist081

Önce birkaç bilgi:

*Otel tam 12 ton altin kullanilarak yapilmis ( kapi kollari bile )

*Otel insaasinda calisan iscilerin %43 'u aile yasantisini bir ust duzeye tasimis

*Minimum oda ucreti : 1400 amerikan dolari

*Örnegin sevdiğiniz birisine orkide hediye edeceksiniz ama orda yok.Hemen helikopter vs. ile olan bi ulkeye gidilip tedarik ediliyor

*Otelde Sıkıldınız isterseniz limuzin isterseniz Rolls Roys marka araclarla gezme sansina sahipsiniz

*Sadece oteli gezmek 75 dolarmış.. :o :o :o

4893039wj0hz6gr3.jpg

yelkenotel1ma3ki6oj9.jpg

yelkenotel2ym0uo2uc3.jpg

yelkenotel3qz4mv9nu9.jpg

yelkenotel4oa9fq6qr0.jpg

Tabii ki evlerin düzenli oluşu ve bir sırayı takip etmesi gerçekten çok enteresan..Uzaktan görünüşünde ülke tıpkı bir palmiyeyi andırıyor sanki..

dideM' Alıntı:
Aslında sanırım bizim evlerin dizilimi daha enteresan.. :)

Onların trilyonlarca harcayıp bu duruma getirdikleri bu muhteşem görüntüler,bizim Türkiyemizde kaç asırdır var..Biz de cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz aslını sorarsanız..Değerini ne kadar biliyoruz orası tartışmaya açık.. ;)

Biliyormusunuz bir restorantı varmış 1 ay önceden rezervasyon yaptırıp deniz altıyla gidiyormuşsunuz.bir arkadaşım denizaltıyla gıtmiş restoranta yemek sonrası demişler denizaltımız arızalandı buyrun asansör'e meğer aşağıya iniyorlarmış!

cooldeath' Alıntı:
Biliyormusunuz bir restorantı varmış 1 ay önceden rezervasyon yaptırıp deniz altıyla gidiyormuşsunuz.bir arkadaşım denizaltıyla gıtmiş restoranta yemek sonrası demişler denizaltımız arızalandı buyrun asansör'e meğer aşağıya iniyorlarmış!

:)

Önerim şu;
Aranızda 1400 Dolar toplayın, ben sizleri temsilen gidip inceleme yapayım, resimlerini filan çekeyim.
Tamamen sizler için bir fedakarlık yani.
Sonra gelip izlenimleri anlatırım, hani gitmek, kalmak isteyen olursa değer mi diye... :D ;)

Zynep' Alıntı:
Önerim şu;
Aranızda 1400 Dolar toplayın, ben sizleri temsilen gidip inceleme yapayım, resimlerini filan çekeyim.
Sonra gelip izlenimleri anlatırım, hani gitmek, kalmak isteyen olursa değer mi diye... :D ;)
Hatta hatıra olarak oranın kumundan falan getir abla..  :D

Zynep' Alıntı:
Önerim şu;

Teşekkürler çok incesiniz..Hatta Kendinigeliştir toplantısının Dubaide yapılmasını talep ediyorum..

senarist081' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
Önerim şu;

Teşekkürler çok incesiniz..Hatta Kendinigeliştir toplantısının Dubaide yapılmasını talep ediyorum..

;)

Gerçekten çok mükemmel bir yapı :)
Hele de 1985 yılına kadar fakirlik sınırlarında olan bir ülke için gerçekten büyük başarı...

Geri