Niye beni yanıltmıyorlar, anlamıyorum?Korsan' Alıntı:alparslan rumuzu, Siteyi bir arkadaş bulma portalı olarak kullandığı için 10 gün süre ile uzaklaştırılmıştır.
Aynı kişi j@nİk rumuzuyla yeniden giriş yapmış ve bu kullanıcı adıda süresiz olarak uzaklaştırılmıştır. Bilginize.Zynep' Alıntı:süper1992 rumuzlu kullanıcı, Forum genelinde, farklı Bir Forum sitesi (kendi sitesi) reklamı yaptığı için süresiz olarak uzaklaştırılmıştır. Bilginize.
Cσ∂єx' Alıntı:Niye beni yanıltmıyorlar, anlamıyorum?Korsan' Alıntı:alparslan rumuzu, Siteyi bir arkadaş bulma portalı olarak kullandığı için 10 gün süre ile uzaklaştırılmıştır.
Ancak, süresi bitip BANI açılan alparslan rumuzlu arkadaşımız "huyuna" devam ettiği ve siteyi bu amaçla kullandığı için siteden "süresiz" olarak BANLANMIŞTIR.
Bilginize...
Malesef...Zynep' Alıntı:Alparslan rumuzlu kullanıcı, Yönetime mail yolu ile ulaşmış ve dönmek istediğini dile gitirmiş, ve aynı hareketlerini tekrarlamayacağı konusunda teminat vermiştir. Bu nedenle "süresiz" olarak ilan edilen yasağı, bazı üyelerimizin şikayetleri gözönüne alınarak tamamen kaldırılmamış, 10 güne düşürülmüştür.
hearthunter rumuzu ile yeniden kayıt olmuş ancak bu rumuzuda banlanmıştır. Bilginize.Cσ∂єx' Alıntı:Senarist rumuzu özel mesaj yoluyla reklam yaptığı gerekçesiyle siteden uzaklaştırılmıştır.
Bilginize...
Senarist rumuzunun yasağı kaldırılmıştır.Cσ∂єx' Alıntı:Dün forumda "reklam yaptığı" gerekçesiyle uyarı alan ; ancak "üyeliğinin iptalinin" isteyerek SERT çıkışını devam ettiren Senarist rumuzu -isteminden dolayı- uzaklaştırılmıştı. Ancak bugün alonepoet rumuzu ile tekrar forumdadır.
Yine forum kurallarınca, uzaklaştırılan bir rumuz ; başka bir rumuz kullanarak forum içersinde bulunamaz.
Dolayısı ile gereken yerine getirilmiştir.
Bilginize...