Bilgilendirme Teşhir Direği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koska45 rumuzu, forum içersinde herkese özel mesaj atarak MSN/MAIL vererek, siteyi amacı dışında kullandığı için 3 GÜN GEÇİCİ SÜRE İLE UZAKLAŞTIRILMIŞTIR.

Bilginize...

SOSYALLİBERALİST Sitedeki üyelerin huzurunu kaçırdığı sebebiyle gelen şikayetler üzerine 1 gün geçici süre yasaklanmıştır.

Bilgilerinize..

SOSYALLİBERALİST Uyarıyı dikkate almamak ve aynı hataları yinemek sebebiyle girişi süresiz yasaklanmıştır.

Bilgilerinize..

Sonlam2023 rumuzu, siteyi arkadaş bulma/edinme sitesi olarak kullandığı için (siteyi misyonu dışında kullandığı) 3 gün süre ile geçici olarak uzaklaştırılmıştır.

Safari' Alıntı:
SOSYALLİBERALİST Uyarıyı dikkate almamak ve aynı hataları yinemek sebebiyle girişi süresiz yasaklanmıştır.

Bilgilerinize..

Evet bunu yazmıştım. Son bir şans vermem için defalarca ulaşmaya çalıştı. Son kez bir şans vererek yasağını kaldırdım. Ancak özel mesaj atamıcak..

Bilgilerinize.

LİBERALHERO rumuzu SOSYALLİBERALİST ile aynı kişidir. Sadece iyi niyetimi suistimal ettiğinden tamamen yasaklanmıştır. Hiçbişekilde giremicektir siteye.

neyseney rumuzu
Sitedeki ilk Mesajında böyle kendini aşağılayıcı bi mesaj attığı için siteden uzaklaştırılmıştır.
neyseney' Alıntı:
umarim suni tenefüs yapmasını biliyorsundur :-[cünkü nefesimi kesiyorsunnnnnnn :-*

Biggestmurat ve edip rumuzları, Kişisel Gelişim sitemizin sadece üye listesi ve üye profilleri bölümünü kullandıklarından sitemizden süresiz uzaklaştırılmıştır.

Murat63 rumuzlu kullanıcı üye listesini bir arkadaş sitesi portalı gibi düşündüğü için (malesef geniş düşünemediği ve kalitesini bu denli belli ettiği için) siteden süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.

Ben/Biz bu tipleri siteden atmaktan bıktım/bıktık. Ama bu tipler gelmekten bıkmadı...
Saygılar.

ibrahimcaca rumuzu, Kişisel gelişim sitemize üye olur olmaz, sadece bayan üyelerin profiliyle ilgilendigi için 2 gün süreyle siteden uzaklaştırılmıştır...

Bilgilerinize...

etkitepki ve süperiletken rumuzları siteyi sıradan sitelerle karıştırıp 18+ içerikli konu ve mesajlarla doldurması nedeniyle süresiz yasaklanmışlardır.

Alican; Türkçeyi daha iyi öğrenmeni, büyüklerinle nasıl konuşman gerektiğini, her konuya mesaja alakasız mesajlar yazmaman gerektiğini anlaman için 5 gün istirahatlisin.

Kelebekcocuk Çok Çalıştınız 3 gün istirahat izni almıştır..

Umarım bu sürede uyarılarımızı yeniden değerlendirirsiniz.

recep SARI Siteden süresiz uzaklaştırılmıştır.
Sebebi siteyi amacına uygun kullanmıyor. Sitede mizah'tan başka bölümlerde var.

bullcranium siteyi gereği gibi kullanmadığı argo sözler sarfettiği için süresiz yasaklanmıştır.

mybest_ rumuzlu üye; Haddini aşıp kurallara uymadığı için sadece siteyi okuyabilir şeklinde cezalandırılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri