Verebileceğin örnek var mı?Türk halkının tepkisiz olduğunu düşünmüyorum ayrıca
Örnek derken baştan sonra bir sesslzlik içinde olmazdı diye düşünüyorum.dideM' Alıntı:Verebileceğin örnek var mı?Türk halkının tepkisiz olduğunu düşünmüyorum ayrıca
maxMESA' Alıntı:Bence buna tepkisizlik değil sanatçıya saygı denir.
Zynep' Alıntı:Çok ilginç...
Ama tepkisizlik mi, piyaniste güven mi?
Bence tepkisizlik derken yalnızca bu konuyu ele almak yanlış olur!Örnek derken baştan sonra bir sesslzlik içinde olmazdı diye düşünüyorum.
olabilir hiç öyle bakmamıştımmaxMESA' Alıntı:Bence buna tepkisizlik değil sanatçıya saygı denir.
Tepki gösteren insanlara başka gözle baktıkları sürece kimse bişeye sesini çıkartamıyor Didem.dideM' Alıntı:Bence tepkisizlik derken yalnızca bu konuyu ele almak yanlış olur!Örnek derken baştan sonra bir sesslzlik içinde olmazdı diye düşünüyorum.
Bu konuda haklısın Harun. Tepkisizliğimizin en büyük nedenlerinden biri de susturulmamız ve korkutulmamız!Tepki gösteren insanlara başka gözle baktıkları sürece kimse bişeye sesini çıkartamıyor Didem.
İlkokulda başlamadımı bu .. Susun çocuklar, parmak kaldırmadan konuşmayın çocuklar.dideM' Alıntı:Bu konuda haklısın Harun. Tepkisizliğimizin en büyük nedenlerinden biri de susturulmamız ve korkutulmamız!Tepki gösteren insanlara başka gözle baktıkları sürece kimse bişeye sesini çıkartamıyor Didem.
ahhh bi ortayı bulabilsekmanas' Alıntı:tepkisiz duyarsız olmak kadar tepkilerini kontrol edememek de bir problemdir.