B
buLut
Kullanıcı
- 29 Eki 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
yetenekli technometo kardeşim çok güzel yazmışsın,güzel gönlüne sağlık.ara sıra kafayı dağıtmak için iyi bir yöntem.başarılar
hımm böyle dediğinize göre sizde yazıyor olabilirsiniz gibime geldi ??? :buLut' Alıntı:yetenekli technometo kardeşim çok güzel yazmışsın,güzel gönlüne sağlık.ara sıra kafayı dağıtmak için iyi bir yöntem.başarılar
bence çoğu insan bir şeyler yazar,siler,karalar ,çıkmazlara girdiğinde,belki yolunu bulmak için yazar, belki daha çok kendini bilinmeyenlere sürükler yazarken kendini.bazen yazıyorum .ama yazdıkça yazılarımda kayboluyorum ,her yazımda kaybediyorum bulamıyorum kendimi.sonra bir bakmışım aslında çıkmaz sokakta bilinmeyen bir diyardaymışım,sonra çaresizlik içinde yoluma devam ediyorum ve artık yazı yazmıyorum yazamıyorum yazdıkça duygularım içinde boğuyorum kendimi :-[ eksik olan bir yanımla yine yüzleştim aslında kafa dağıtmak için iyi bir yöntem yazmak ama bilinmeyenliklere gidiyorsa yazılanlar(bende olduğu gibi) işte o zaman sisli bir yoldur ve devam etmek artık çok anlamsızdır.bilemem anlatabildim mi fıstıkfıstık' Alıntı:hımm böyle dediğinize göre sizde yazıyor olabilirsiniz gibime geldi ??? :buLut' Alıntı:yetenekli technometo kardeşim çok güzel yazmışsın,güzel gönlüne sağlık.ara sıra kafayı dağıtmak için iyi bir yöntem.başarılar
sizi anladım bulut ama katılmıyorum yazdıkça insan bunalıyor gibi hissetsede, yaralarına tuz basılıyor gibi hissetsede bir müddet sonra bakıyorki o tuzlar olmazsa olmazlarmış...buLut' Alıntı:bence çoğu insan bir şeyler yazar,siler,karalar ,çıkmazlara girdiğinde,belki yolunu bulmak için yazar, belki daha çok kendini bilinmeyenlere sürükler yazarken kendini.bazen yazıyorum .ama yazdıkça yazılarımda kayboluyorum ,her yazımda kaybediyorum bulamıyorum kendimi.sonra bir bakmışım aslında çıkmaz sokakta bilinmeyen bir diyardaymışım,sonra çaresizlik içinde yoluma devam ediyorum ve artık yazı yazmıyorum yazamıyorum yazdıkça duygularım içinde boğuyorum kendimi :-[ eksik olan bir yanımla yine yüzleştim aslında kafa dağıtmak için iyi bir yöntem yazmak ama bilinmeyenliklere gidiyorsa yazılanlar(bende olduğu gibi) işte o zaman sisli bir yoldur ve devam etmek artık çok anlamsızdır.bilemem anlatabildim mi fıstık
ewt eğer herkes zaten hep mutlu huzurlu bir hayat sürecek olsa herşey hep dört dörtlük olsa o zaman farkında olmadan kendini çıkmazlarasürükleneceklerdir kötülük olmadan iyiliğin çirkinlik olmadan güselliğin kıymeti bilmeztechnometo' Alıntı:Aşk karşılıklı olarak tamamen yaşansaydı ve herkes mutlu olsaydı inanın kimse şiirden zevk almazdı.Bazen yaşadığımız acılar bize çok şey öğretiyor.Belki yakınıyoruz ama aslında karşılıksız sevgiler,özlemler,ayrılık hayatın acı ama bir o kadar da güzel taraflarıdır.Her zaman yanımızda olan sevgili bence bir zaman sonra pek bir anlam ifade etmeyebilir.Ama aşk özlendikçe, özledikçe , göremedikçe ve bazen küçük kavgalarla anlam kazanır . Hiç kimse tam anlamıyla mutlu değildir.gülümsemelerimizin kıymetini bilmeliyiz...