Technometo'dan..

• Konbuyu başlatan technometo
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Özgün Kalemler kategorisinde technometo tarafından oluşturulan Technometo'dan.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 40,333 kez görüntülenmiş, 220 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Özgün Kalemler
Konu Başlığı Technometo'dan..
Konbuyu başlatan technometo
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bişileryapmaklazım
B

buLut

Kullanıcı
29 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
yetenekli technometo kardeşim çok güzel yazmışsın,güzel gönlüne sağlık.ara sıra kafayı dağıtmak için iyi bir yöntem.başarılar ;)

F

fıstık

buLut' Alıntı:
yetenekli technometo kardeşim çok güzel yazmışsın,güzel gönlüne sağlık.ara sıra kafayı dağıtmak için iyi bir yöntem.başarılar ;)
hımm böyle dediğinize göre sizde yazıyor olabilirsiniz gibime geldi ???  ::) 

B

buLut

Kullanıcı
29 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
fıstık' Alıntı:
buLut' Alıntı:
hımm böyle dediğinize göre sizde yazıyor olabilirsiniz gibime geldi ???  ::) 
bence çoğu insan bir şeyler yazar,siler,karalar ,çıkmazlara girdiğinde,belki yolunu bulmak için yazar, belki daha çok kendini bilinmeyenlere sürükler yazarken kendini.bazen yazıyorum .ama yazdıkça yazılarımda kayboluyorum ,her yazımda kaybediyorum bulamıyorum kendimi.sonra bir bakmışım aslında çıkmaz sokakta bilinmeyen bir diyardaymışım,sonra çaresizlik içinde yoluma devam ediyorum ve artık yazı yazmıyorum yazamıyorum yazdıkça duygularım içinde boğuyorum kendimi :-[ eksik olan bir yanımla yine yüzleştim  aslında kafa dağıtmak için iyi bir yöntem yazmak ama bilinmeyenliklere gidiyorsa yazılanlar(bende olduğu gibi) işte o zaman sisli bir yoldur ve devam etmek artık çok anlamsızdır.bilemem anlatabildim mi fıstık    ;)

B

b_guvendik

Kullanıcı
10 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
YÜREĞİNE SAĞLIK.SÜPER..TŞKRLER

T

technometo

Kullanıcı
28 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
mardin
Başka limanlara vurdum kendimi,
Yabancı limanlara,
Elimde değil ki ayrılık…

Bazen bir söz gelir aklıma
Ya da bir pankartta karşılaşırım senle
Ezberimde kalmayacak ismini unutacağım…

Göreceksin dönmeyeceğim,
Üzmeyeceğim kendimi,
Zulmüne karşı savaş vereceğim,
Eksik çok şey var şu yanan kalpte,
Lokmanlar hayret edecek bir gün halime,
İsmini unutacağım,
Mesut olacağım…

Metin Omuzlar

L

Lier22

Ama bil ki bir gün dönersen eğer
Hiçbirşey ve hiçkimse eskisi gibi olmayacak
Bir daha göremeyeceksin o gülen yüzleri
Tadamayacaksın kavuşmanın verdiği hazzı
Belki sen pişman olup döneceksin ama
Kimseler kalmamış olacak buralarda
        bende böyle bir ekleme yapayım dedim.
çok güzel yüreğine sağlık...

P

Paradoks

COKK.. GÜZEL BİR SEKİLDE AYRILIGI SİİRİNİZE İSLEMİSSİNİZ YÜREGİNİZE SAGLIK.  :(

T

technometo

Kullanıcı
28 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
mardin
eklediğin mısralar için teşekkürler lier  ;)

F

fıstık

buLut' Alıntı:
bence çoğu insan bir şeyler yazar,siler,karalar ,çıkmazlara girdiğinde,belki yolunu bulmak için yazar, belki daha çok kendini bilinmeyenlere sürükler yazarken kendini.bazen yazıyorum .ama yazdıkça yazılarımda kayboluyorum ,her yazımda kaybediyorum bulamıyorum kendimi.sonra bir bakmışım aslında çıkmaz sokakta bilinmeyen bir diyardaymışım,sonra çaresizlik içinde yoluma devam ediyorum ve artık yazı yazmıyorum yazamıyorum yazdıkça duygularım içinde boğuyorum kendimi :-[ eksik olan bir yanımla yine yüzleştim  aslında kafa dağıtmak için iyi bir yöntem yazmak ama bilinmeyenliklere gidiyorsa yazılanlar(bende olduğu gibi) işte o zaman sisli bir yoldur ve devam etmek artık çok anlamsızdır.bilemem anlatabildim mi fıstık    ;)
sizi anladım bulut ama katılmıyorum yazdıkça insan bunalıyor gibi hissetsede, yaralarına tuz basılıyor gibi hissetsede bir müddet sonra bakıyorki o tuzlar olmazsa olmazlarmış...
bende böyle düşünüyorum... kısacası yazmaktan vazgeçilmemeli ...  :)

T

technometo

Kullanıcı
28 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
mardin
              Aşk karşılıklı olarak tamamen yaşansaydı ve herkes mutlu olsaydı inanın kimse şiirden zevk almazdı.Bazen yaşadığımız acılar bize çok şey öğretiyor.Belki yakınıyoruz ama aslında karşılıksız sevgiler,özlemler,ayrılık hayatın acı ama bir o kadar da güzel taraflarıdır.Her zaman yanımızda olan sevgili bence bir zaman sonra pek bir anlam ifade etmeyebilir.Ama aşk özlendikçe, özledikçe , göremedikçe ve bazen küçük kavgalarla anlam kazanır . ;) Hiç kimse tam anlamıyla mutlu değildir.gülümsemelerimizin kıymetini bilmeliyiz...

K

keso

Kullanıcı
9 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
mardin
meto kardeşi tebrik ediyorum şiirlerinni devamını bekliyorum ayrıca bu tür şiirler sadece kafa dağıtmak için yazılanlar değil yaşanmışların kağıda dökülmesidir.nasıl ki insan sevdğini söyleyemez yaa oturur yüreğiyle dertleşir yüreğide cevap olarak bu şaheserleri sunar insana meto da böyle ...                                                                                                                                                                                                                                  =grub shebab=

A

ayben

technometo' Alıntı:
               Aşk karşılıklı olarak tamamen yaşansaydı ve herkes mutlu olsaydı inanın kimse şiirden zevk almazdı.Bazen yaşadığımız acılar bize çok şey öğretiyor.Belki yakınıyoruz ama aslında karşılıksız sevgiler,özlemler,ayrılık hayatın acı ama bir o kadar da güzel taraflarıdır.Her zaman yanımızda olan sevgili bence bir zaman sonra pek bir anlam ifade etmeyebilir.Ama aşk özlendikçe, özledikçe , göremedikçe ve bazen küçük kavgalarla anlam kazanır . ;) Hiç kimse tam anlamıyla mutlu değildir.gülümsemelerimizin kıymetini bilmeliyiz...
ewt eğer herkes zaten hep mutlu huzurlu bir hayat sürecek olsa herşey hep dört dörtlük olsa o zaman farkında olmadan kendini çıkmazlarasürükleneceklerdir  kötülük olmadan iyiliğin çirkinlik olmadan güselliğin kıymeti bilmez
acılar öldürmedikçe güçlendirirmiş ya ama aşktan duyulan acı hasret ve özlem çok farklı oluyor insan bir zaman sonra bundan has duyuyor ve yaşadığı tattığı her duyguda bu acıyı arar hale gelebiliyor...

T

technometo

Kullanıcı
28 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
mardin

Tşkler Ayben güzel bi noktaya değindin.

.Aşkın hep azap verdiğine inananlar aslında yanılıyorlar.Karşılıksız olsa bile kavuşmuyor olsan bile öyle bir tadı var ki insan ancak unutunca bunun farkına varıyor.Sevgiliyi unutmakla her şey bitmiyor.Unuttuktan sonra zaten insan kendini büyük bir boşlukta hissediyor ve sevdiği ama kavuşamadığı günlere-yıllara dönmek istiyor.Bu , kavuşamamanın yada karşılık görmemesinden daha vahim bir şey aslında.Hiç birimiz de bunun farkında değiliz malesef...

T

technometo

Kullanıcı
28 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
mardin
Hala aşıksın,
Seviyorsun belki,
Ama etrafına öyle sınırlar koyulmuş ki,
Tek başınasın,
Mucize bekliyor yüreğin,
Ağlıyorsun her gece,
Kimseye anlatamıyorsun derdini,
Her gece haykırıyorsun yalnızlığını karanlıklara
Unutmaya çalışıyorsun günden güne
Ama olmuyor…
Ve Eskiye dönmek istiyorsun,
Farkında değilsin olanların,
Yaşananlar gözlerinden okunuyor,
Özlem resimleri çiziyorsun boş kağıtlara,
Z harfiyle başlayan bir muamma içini yakıyor,
Belli etmiyorsun be Metin,
Avutuyorsun kendini başka bir yolda,
Dışınla için bir değil be dostum,
Kelamınla yüreğin çelişiyor senin,
Ben de sana inanmıyorum artık ne yazık ki,
Buraya kadarmış özlemlerin,
Sonsuzluğa kavuşmuş bir ruhsun artık,
Bense mezarında yatan bedenin…

Metin Omuzlar

T

technometo

Kullanıcı
28 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
mardin
Mesafe dinlemez gönlüm sürüklenir peşinden
Ne Mardin dinler ne İstanbul,
Bazen bir kuş olur,
Uçar karanlıklara ,
Bazense bir sandal…
Kimsenin varamadığı yerlere uğrar,
Seni görmek için her saniye,
Uğraşıverir,
Yorulmaz,
Sürüklenir peşinden,
Ne Mardin dinler Ne de İstanbul,
Bazen kelebek olup,
Umulmadık anda sokulur yanına,
Bazen rüzgar olup saçlarını okşar,
Bazense seni özler senden uzak diyarda,
Benim gönlüm mesafe dinlemez sürüklenir peşinden,
Ne Mardin dinler Ne İstanbul…
Kalesini aşar Mardin’in,
Kız Kulesi’ne varır,
Havasını soluverir İstanbul’un,
Bir serçe olup uzaktan seni izler,
Benim yüreğim mesafe dinlemez sürüklenir peşinden,
Ne Mardin dinler ne İstanbul!!!

Metin Omuzlar

S

sehla

Kullanıcı
5 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
yüreğine sağlık paylaşımın için tşk güzel şiir

B

buLut

Kullanıcı
29 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
technometo sanat yönü ağır basan arkadaşlarımızdan,çok başarılı görüyorum seni.yüreğine sağlık ;)