Tarihe Damgasını Vuran Aşk Sözleri...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

"Gül bahçesinde geçse de ömrüm ,
Senin üstüne gül koklamam gülüm!
Seni koklamak olsa da ölüm ,
İnan uğrunda ölmeye değersin gülüm.."

Vay vay ne aşk(:
Ölmek bu kadar mı ucuzladı diyeceğimde neyse bu karasevdalıların moralini bozmayaım hane..

Kerim:) sinirlenme hele bi'sakin ol..
Tamam seni meşgul etmeyelim de biraz ders çalış bakim..Bırak bu aşk masallarını
20.gif

bjkerim' Alıntı:
:D Plan aşamasındayım daha :) En kısa sürede başlıcam...
Kerim: )
Senden başarılı güzel haberler duymak istiyorum..Çalışmaları lütfen biran önce hızlandır..
Bir Çarşı'ya da bu yaraşır(anladın?)

Anladım.. Ben zaten büyük bi adam olarak temsil etmek istiyorum Çarşıyı :) Şu an çok kararlıyım ama inşallah sene içinde bi değişiklik olmaz :(

Kerim : )İşte budur..
"Damarlarımda kan değil isyan akıyor ..Yani bu benim için sevgiye ulaşmak ve başarıyı yakalamak  adına bir tutku en yüce  aşktır.. "
diyorum ..(tarihe damgasını vurmasa bile) (:

Ey Gönül!! Şimdi sorarım sana, hangi Aşk daha büyüktür? Anlatılarak "DILE" düşen mi.. anlatılmayıp "YÜREK" deşen mi? ~Mevlana~

Gerçek değer, gelmesi boşluk dolduran değil; gitmesi boşluk yaratandır.
Özdemir ASaf

Ne zaman sana açılacak olsam, seni yalnız bulamıyorum. Şans bu ya; seni yalnız bulduğumda, kendimi bulamıyorum.
William Shakespeare

Kalbim bir etten organ sadece. Kalbim yüreğim olur, sen gelince...
Yılmaz Erdoğan

Sen bana mı soruyorsun yalnızlığı sever misin diye? Ben ki; çayı bile iki şekerli içerim, birlikte erisinler diye...
Sunay Akın-_

Ülkenin, farklı şehirleriydik. Ben sürgün yeri... Sen başkent... İlk isyan hep sende başlardı. Cezasını çekmek hep bana kalırdı.
CAN YÜCEL

" Gelen bir şey katmaz artık bana, Giden de hiçbir şey eksiltmez. Gel ya da gelme sevgili; artık hiç farketmez !"

Cemal Safi"

Geri