Bu beyefendi yada hanımefendi her kimse, din bilimcilerin ve alimlerin yıllardır araştırmakta olduğu bazı gerçeklere bu basit soruların karşılığında cevap vermiş... Bence demek ki yıllardır kafa patlatmak kutsal kitapları hatmetmek araştırmalar yapmak gereksiz miş? Bu kadar net ve kesin bir ifade kullanmışsa o şerefe nail olan kendisi gibi görünüyor... Demek ki tanrı herkese adil davranmıyor.... Bende bu konu üzerine bir kitap yazayım...karagün' Alıntı:Tanrı'ya bi'şekilde kesinlikle ulaşacaktır.Bunun şerefle şerefsizlikle ne ilgisi var?
Araştırmacı din bilginlerine karşı olumsuz bi'şey sölemedim sadece konu ile ilgili düşüncemi belirttim ,spiritualsigns' Alıntı:Bu beyefendi yada hanımefendi her kimse, din bilimcilerin ve alimlerin yıllardır araştırmakta olduğu bazı gerçeklere bu basit soruların karşılığında cevap vermiş... Bence demek ki yıllardır kafa patlatmak kutsal kitapları hatmetmek araştırmalar yapmak gereksiz miş? Bu kadar net ve kesin bir ifade kullanmışsa o şerefe nail olan kendisi gibi görünüyor... Demek ki tanrı herkese adil davranmıyor.... Bende bu konu üzerine bir kitap yazayım...karagün' Alıntı:Tanrı'ya bi'şekilde kesinlikle ulaşacaktır.Bunun şerefle şerefsizlikle ne ilgisi var?
Bu yazar bu sorulara sizce nasıl cevap verebilir... Cem Yılmaz'ın cevapları çok daha mantıklıdır bana göre 8)
neyse..