S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
kendime güvensem,agzımda biraz laf yapsa,gıcıklıgına denerimde nerde bende o kabiliyet. yazar eylenirdik burda...
;D ;D ;Dsu perisi' Alıntı:Nasıl bir diyolog geçer merak ettim şimdi yokmu aramızda msn sapıklıgı yapan gıcıklıgına yaniBülent' Alıntı:Var tabi ki. Msn sapıklığı sadece erkeklere özgü değil.su perisi' Alıntı:Başlık tanımadığı kızları msn ye ekleyenlerden bahsediyorda,Zeynep gibi bende merak ettim tanımadığı erkekleri ekleyenlerde varmı acaba
Aferim sana :alkisbıldırcın' Alıntı:Üfff bu msn konusu beni sıkar kimseyi eklemem ekleyenide kabul etmem
Ne işleri var benim msn'imde yaw
Ben kendime yeterim
İddiaya girerim; Erkek kılığında bir gecede 10 kız tavlayabilirim!su perisi' Alıntı:Nasıl bir diyolog geçer merak ettim şimdi yokmu aramızda msn sapıklıgı yapan gıcıklıgına yaniBülent' Alıntı:Var tabi ki. Msn sapıklığı sadece erkeklere özgü değil.su perisi' Alıntı:Başlık tanımadığı kızları msn ye ekleyenlerden bahsediyorda,Zeynep gibi bende merak ettim tanımadığı erkekleri ekleyenlerde varmı acaba
Tüyo verecek misiniz?Zynep' Alıntı:İddiaya girerim; Erkek kılığında bir gecede 10 kız tavlayabilirim!
Başardıktan sonra yaparım bi abilik elbette...Bülent' Alıntı:Tüyo verecek misiniz?Zynep' Alıntı:İddiaya girerim; Erkek kılığında bir gecede 10 kız tavlayabilirim!
Eyvallah abicim.Zynep' Alıntı:Başardıktan sonra yaparım bi abilik elbette...
Msn adresiniz var mı?X5' Alıntı:MRB BEN GELDİM GENE ;D
Adminim, hızlı başladın.Zynep' Alıntı:Msn adresiniz var mı?
Alsaydım ben?
Korkutmayalım arkadaşı...Bülent' Alıntı:Adminim, hızlı başladın.Zynep' Alıntı:Msn adresiniz var mı?
Alsaydım ben?
ölüdeniz' Alıntı:k : kimsiniz
e : talihine darilmis umutlara sarilmis sevmiste terk edilmis bir gönül yorgunuyum(ferdi babadan alinti yaptim)
k : böyle birini tanimiyorum bye ;D
Aşk olsun zynep.Her kuşun eti yenmez,her bayanlada msn de tavlanmaz... beni tavlada görelim şekerim....istediğin kılıkda gelebilirsin kılık kıyafet önemlidir,şöyle birazda metrosexsüel olsun kel olmasın,topalda olmasın, tarkan tibi idaalimdir söyleyim] göster marifenide görelim adresimi unutmamışındır...Zynep' Alıntı:İddiaya girerim; Erkek kılığında bir gecede 10 kız tavlayabilirim!su perisi' Alıntı:Nasıl bir diyolog geçer merak ettim şimdi yokmu aramızda msn sapıklıgı yapan gıcıklıgına yaniBülent' Alıntı:Var tabi ki. Msn sapıklığı sadece erkeklere özgü değil.su perisi' Alıntı:Başlık tanımadığı kızları msn ye ekleyenlerden bahsediyorda,Zeynep gibi bende merak ettim tanımadığı erkekleri ekleyenlerde varmı acaba
tawsiye etmem marifet felanda gösterecek hani....(bu mevzu beni aşar)su perisi' Alıntı:Aşk olsun zynep.Her kuşun eti yenmez,her bayanlada msn de tavlanmaz... beni tavlada görelim şekerim....istediğin kılıkda gelebilirsin kılık kıyafet önemlidir,şöyle birazda metrosexsüel olsun kel olmasın,topalda olmasın, tarkan tibi idaalimdir söyleyim] göster marifenide görelim adresimi unutmamışındır...Zynep' Alıntı:İddiaya girerim; Erkek kılığında bir gecede 10 kız tavlayabilirim!su perisi' Alıntı:Nasıl bir diyolog geçer merak ettim şimdi yokmu aramızda msn sapıklıgı yapan gıcıklıgına yaniBülent' Alıntı:Var tabi ki. Msn sapıklığı sadece erkeklere özgü değil.su perisi' Alıntı:Başlık tanımadığı kızları msn ye ekleyenlerden bahsediyorda,Zeynep gibi bende merak ettim tanımadığı erkekleri ekleyenlerde varmı acaba