Tanımadığı kızları MSN'e ekleyenlerin hazin sonları :

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan catzilla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kendime güvensem,agzımda biraz laf yapsa,gıcıklıgına denerimde:) nerde bende o kabiliyet.  yazar eylenirdik burda... :D

su perisi' Alıntı:
Bülent' Alıntı:
su perisi' Alıntı:
Başlık tanımadığı kızları  msn ye ekleyenlerden bahsediyorda,Zeynep gibi bende merak ettim tanımadığı erkekleri ekleyenlerde varmı acaba:)
Var tabi ki. Msn sapıklığı sadece erkeklere özgü değil.  :)

Nasıl bir diyolog geçer merak ettim şimdi:)  yokmu aramızda msn sapıklıgı  yapan  :P gıcıklıgına yani  :D

;D ;D ;D

Üfff bu msn konusu beni sıkar kimseyi eklemem ekleyenide kabul etmem :D
Ne işleri var benim msn'imde yaw :D
Ben kendime yeterim  :D

su perisi' Alıntı:
Bülent' Alıntı:
su perisi' Alıntı:
Başlık tanımadığı kızları  msn ye ekleyenlerden bahsediyorda,Zeynep gibi bende merak ettim tanımadığı erkekleri ekleyenlerde varmı acaba:)

Nasıl bir diyolog geçer merak ettim şimdi:)  yokmu aramızda msn sapıklıgı  yapan  :P gıcıklıgına yani  :D

İddiaya girerim; Erkek kılığında bir gecede 10 kız tavlayabilirim! :D :D

(yabanci kiz) : what is this
e : this is a book
k : my email??
e : senin adresi wc de düşünürken buldum
k : sen türksun galiba
e : nerden bildin
k : ee türkun akli ya kacarken ya z.carken neyse bye
;D ;D ;Dofff bu super olmuş valla ;D ;D

ölüdeniz' Alıntı:
k : kimsiniz
e : talihine darilmis umutlara sarilmis sevmiste terk edilmis bir gönül yorgunuyum(ferdi babadan alinti yaptim)
k : böyle birini tanimiyorum bye  ;D

bncede harika ötesii :)

güzel diyologlar ama genelde erkekler eklemiş (yaw şimdi erkek hegomonyasından bahsetsem dövüş çıkar neyse) helal valla o terbiyesiz erkekler benide ekliyo hepsine burdan teessüflerimi bildiriyorum  ..kız arkadaşlardanda rica ediyorum lütfen kendiniz ekleyin ama gidipte (kız bi erkek msn si buldum hadi herkese haber ver ekliyelim) tarzından diyaloglara girilmesin...misal başıma gelen bir vaka burda e yani erkek ben oluyorum k kız yani karşı taraf

e: sen kimsin?
k:kim olmamı isterdin?
e:dayım
k: dur bi bakayım....hayır ben değilmişim
e:eee kimsin ozaman
k:insan
e:vaysss sen neymişsin be abi
k:yaa ne sandın
e:yaratık gibi durdunda :D
k:hiç sempatik değilsin (benim antipatim burdan geliyo :D )
e:iyi o zaman sen sempatik birini bul ........

Zynep' Alıntı:
su perisi' Alıntı:
Bülent' Alıntı:
su perisi' Alıntı:

Aşk olsun zynep.Her kuşun eti yenmez,her bayanlada msn de tavlanmaz... :D beni tavlada görelim şekerim....istediğin kılıkda gelebilirsin kılık  kıyafet önemlidir,şöyle birazda metrosexsüel olsun  ;) kel olmasın,topalda olmasın, tarkan tibi idaalimdir söyleyim] göster marifenide görelim:) adresimi unutmamışındır... ;)

su perisi' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
su perisi' Alıntı:
Bülent' Alıntı:
su perisi' Alıntı:

Aşk olsun zynep.Her kuşun eti yenmez,her bayanlada msn de tavlanmaz... :D beni tavlada görelim şekerim....istediğin kılıkda gelebilirsin kılık  kıyafet önemlidir,şöyle birazda metrosexsüel olsun  ;) kel olmasın,topalda olmasın, tarkan tibi idaalimdir söyleyim] göster marifenide görelim:) adresimi unutmamışındır... ;)
tawsiye etmem marifet felanda gösterecek hani....(bu mevzu beni aşar)

Geri