su perisi' Alıntı:Bülent' Alıntı:Var tabi ki. Msn sapıklığı sadece erkeklere özgü değil.su perisi' Alıntı:Başlık tanımadığı kızları msn ye ekleyenlerden bahsediyorda,Zeynep gibi bende merak ettim tanımadığı erkekleri ekleyenlerde varmı acaba![]()
![]()
Nasıl bir diyolog geçer merak ettim şimdiyokmu aramızda msn sapıklıgı yapan
gıcıklıgına yani
![]()
bıldırcın' Alıntı:Üfff bu msn konusu beni sıkar kimseyi eklemem ekleyenide kabul etmem
Ne işleri var benim msn'imde yaw
Ben kendime yeterim![]()
su perisi' Alıntı:Bülent' Alıntı:Var tabi ki. Msn sapıklığı sadece erkeklere özgü değil.su perisi' Alıntı:Başlık tanımadığı kızları msn ye ekleyenlerden bahsediyorda,Zeynep gibi bende merak ettim tanımadığı erkekleri ekleyenlerde varmı acaba![]()
![]()
gıcıklıgına yani
![]()
Tüyo verecek misiniz?Zynep' Alıntı:İddiaya girerim; Erkek kılığında bir gecede 10 kız tavlayabilirim!![]()
![]()
Bülent' Alıntı:Tüyo verecek misiniz?Zynep' Alıntı:İddiaya girerim; Erkek kılığında bir gecede 10 kız tavlayabilirim!![]()
![]()
![]()
Eyvallah abicim.Zynep' Alıntı:Başardıktan sonra yaparım bi abilik elbette...![]()
![]()
Adminim, hızlı başladın.Zynep' Alıntı:Msn adresiniz var mı?
Alsaydım ben?![]()
![]()
Bülent' Alıntı:Adminim, hızlı başladın.Zynep' Alıntı:Msn adresiniz var mı?
Alsaydım ben?![]()
![]()
![]()
ölüdeniz' Alıntı:k : kimsiniz
e : talihine darilmis umutlara sarilmis sevmiste terk edilmis bir gönül yorgunuyum(ferdi babadan alinti yaptim)
k : böyle birini tanimiyorum bye ;D
Zynep' Alıntı:su perisi' Alıntı:Bülent' Alıntı:Var tabi ki. Msn sapıklığı sadece erkeklere özgü değil.su perisi' Alıntı:Başlık tanımadığı kızları msn ye ekleyenlerden bahsediyorda,Zeynep gibi bende merak ettim tanımadığı erkekleri ekleyenlerde varmı acaba![]()
![]()
gıcıklıgına yani
![]()
İddiaya girerim; Erkek kılığında bir gecede 10 kız tavlayabilirim!![]()
![]()
tawsiye etmem marifet felanda gösterecek hani....(bu mevzu beni aşar)su perisi' Alıntı:Zynep' Alıntı:su perisi' Alıntı:Bülent' Alıntı:Var tabi ki. Msn sapıklığı sadece erkeklere özgü değil.su perisi' Alıntı:Başlık tanımadığı kızları msn ye ekleyenlerden bahsediyorda,Zeynep gibi bende merak ettim tanımadığı erkekleri ekleyenlerde varmı acaba![]()
![]()
gıcıklıgına yani
![]()
İddiaya girerim; Erkek kılığında bir gecede 10 kız tavlayabilirim!![]()
![]()
Aşk olsun zynep.Her kuşun eti yenmez,her bayanlada msn de tavlanmaz...beni tavlada görelim şekerim....istediğin kılıkda gelebilirsin kılık kıyafet önemlidir,şöyle birazda metrosexsüel olsun
kel olmasın,topalda olmasın, tarkan tibi idaalimdir söyleyim] göster marifenide görelim
adresimi unutmamışındır...
![]()

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.