Tanımadığı kızları MSN'e ekleyenlerin hazin sonları :

• Konbuyu başlatan catzilla
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde catzilla tarafından oluşturulan Tanımadığı kızları MSN'e ekleyenlerin hazin sonları : başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,598 kez görüntülenmiş, 77 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Tanımadığı kızları MSN'e ekleyenlerin hazin sonları :
Konbuyu başlatan catzilla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Flamingo
S

smaile

Kullanıcı
15 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
güzelmiş benimde başımdan geçiyor böyle diyaloglar  :D

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Benimde hiç tavsip etmediğim bir durum izinsiz msn eklemeleri.Maalesef ki çoğu zaman toplu atılan maillerden dolayı başıma geliyor :-\

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bu başlığa bakınca hep şunu düşünüyorum;
Siz hiç bunun tersi versiyonlara tanık oldunuz mu?
Yani hiç şu şekilde başlıklara rastladınız mı?
"Tanımadığı erkekleri MSN'e ekleyen kızların hazin sonları..."  :D :p :D :p :-*

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
ben şahit olmadım ama en 2 gün önce benim başıma geldi.toplu atılan maillerden almış msn adresimi. yazışmak istemediğimi söylediğmde önce tamam dedi ,daha sonraki gün msn adresimi açtığımda yeniden merhaba dedi bende dün bir daha yazmayacağını yazdığını belirttiğimde sinirlendi yani kısaca hem suçlu hem güçlü :mad:

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
GulsahToptas' Alıntı:
ben şahit olmadım ama en 2 gün önce benim başıma geldi.toplu atılan maillerden almış msn adresimi. yazışmak istemediğimi söylediğmde önce tamam dedi ,daha sonraki gün msn adresimi açtığımda yeniden merhaba dedi bende dün bir daha yazmayacağını yazdığını belirttiğimde sinirlendi yani kısaca hem suçlu hem güçlü :mad:
Engelleyerek sil Gülşah, tek senin silmen yeterli değil.  ;)

Ö

ölüdeniz

GulsahToptas' Alıntı:
Ya sen onu önce neden ekledinki tanımıyorsan kabul etmeyecektin ve bu durumdan rahatsız olmayacaktın ;)

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
elbette sildim ama demek istediğim ısrarla yazmaya devam etmeleri hatta başka msn adresleri ile bile rahatsız etmeleri :mad:

nijat eklemedim ki eklemeden de yazabiliyorlar

Ö

ölüdeniz

GulsahToptas' Alıntı:
elbette sildim ama demek istediğim ısrarla yazmaya devam etmeleri hatta başka msn adresleri ile bile rahatsız etmeleri :mad:

nijat eklemedim ki eklemeden de yazabiliyorlar
NİJAT kim yav valla ben değilim :) ya belki çocuğun konuşacak arkadaşı yok allah rızası için sende konuşaydın yav ;D

Ö

ölüdeniz

GulsahToptas' Alıntı:
pardon kelime hatası oldu nihat ayrıca o tarz tanışıp konuşmalar bana göre değil bu yüzden konuşamam  :)
O tarzda bir insan olmadığını yazdıklarınızdan bunu anlıyorum GÜLŞAH benimkisi gevezelik olsun diye söyledim :) hatta bir kötü huyum var insanların profiline bakarım eğer msn si açık kalmışsa onu uyarırım ;) çünkü iyi niyetli arkadaşlarımızın istemedikleri durumlarla karşılaşmasını istemem ;)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bu diyaloglar gerçek mi?insan yazarken anlamıyor ama okurken garip ifadeler çıkıyor :)
değişik

D

dileklerperisi

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Zynep' Alıntı:
Bu başlığa bakınca hep şunu düşünüyorum;
Siz hiç bunun tersi versiyonlara tanık oldunuz mu?
Yani hiç şu şekilde başlıklara rastladınız mı?
"Tanımadığı erkekleri MSN'e ekleyen kızların hazin sonları..."  :D :p :D :p :-*
Evet toplu gönderdiğim mailden yararlanan arkadaşımın yeğeni başka bi arkadaşımı (erkeği) eklemiş.
Tabi o kızın hazin sonunu ben yarattım. :mad:

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
En sinir olduğum şey,tanımadığın erkek yada bayan olsun eklemesidir.. Beni ekleyenlerin vahim sonu direk dönüşüm kutusudur.. :mad: Geçen gün yeni üye oldugum bir sitemde,özel mesajla msn veren bir uyuzla karşılaştım.. Tabi sogukkanlılıgımı koruyup direk banladım  ;D banlanırkende eli boş gitmesin diye, sagolsun yakın bir arkadaşımın msn adresini verdim,oraya gel konuşalım diye.. ;D ondan sonraki olaylar tam bir komedi idi.. arkadaşım sagolsun paçavrasını çıkarmış.. ;D adam adresini felan vermiş tanışalım deyince  ;D arkadaşımda polis oldugunu hemen bekle geliyorum bekle,ben zaten bayan degilim  ;D bayan kılıgıyla sitelere girip erkeklerden hoşlanan tipim deyince  ;D adam arkasına bakmadan kaçmış  ;D msn yide direk silmiş. oh olsunn...arkadaşım bulundugu memlekette olsa idi bizzat ziyaretine de gidecekti.. ::)

Başlık tanımadığı kızları  msn ye ekleyenlerden bahsediyorda,zunep gibi bende merak ettim..
tanımadığı erkekleri ekleyenlerde varmı acaba:) diyaloglar nasıl acaba  ::)

paylaşımın için teşekkürler.. önceden  de biliyordum  ama yinede keyifli idi okuması...

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Yine çok konuşmuşum yaws  :D

B

Bülent

su perisi' Alıntı:
Başlık tanımadığı kızları  msn ye ekleyenlerden bahsediyorda,Zeynep gibi bende merak ettim tanımadığı erkekleri ekleyenlerde varmı acaba:)
Var tabi ki. Msn sapıklığı sadece erkeklere özgü değil.  :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bülent' Alıntı:
su perisi' Alıntı:
Başlık tanımadığı kızları  msn ye ekleyenlerden bahsediyorda,Zeynep gibi bende merak ettim tanımadığı erkekleri ekleyenlerde varmı acaba:)
Var tabi ki. Msn sapıklığı sadece erkeklere özgü değil.  :)
Nasıl bir diyolog geçer merak ettim şimdi:)  yokmu aramızda msn sapıklıgı  yapan  :p gıcıklıgına yani  :D