T
tnctrkcell
:kahkaha
Engelleyerek sil Gülşah, tek senin silmen yeterli değil.GulsahToptas' Alıntı:ben şahit olmadım ama en 2 gün önce benim başıma geldi.toplu atılan maillerden almış msn adresimi. yazışmak istemediğimi söylediğmde önce tamam dedi ,daha sonraki gün msn adresimi açtığımda yeniden merhaba dedi bende dün bir daha yazmayacağını yazdığını belirttiğimde sinirlendi yani kısaca hem suçlu hem güçlü
Ya sen onu önce neden ekledinki tanımıyorsan kabul etmeyecektin ve bu durumdan rahatsız olmayacaktınGulsahToptas' Alıntı:ben şahit olmadım ama en 2 gün önce benim başıma geldi.toplu atılan maillerden almış msn adresimi. yazışmak istemediğimi söylediğmde önce tamam dedi ,daha sonraki gün msn adresimi açtığımda yeniden merhaba dedi bende dün bir daha yazmayacağını yazdığını belirttiğimde sinirlendi yani kısaca hem suçlu hem güçlü
NİJAT kim yav valla ben değilim ya belki çocuğun konuşacak arkadaşı yok allah rızası için sende konuşaydın yav ;DGulsahToptas' Alıntı:elbette sildim ama demek istediğim ısrarla yazmaya devam etmeleri hatta başka msn adresleri ile bile rahatsız etmeleri
nijat eklemedim ki eklemeden de yazabiliyorlar
O tarzda bir insan olmadığını yazdıklarınızdan bunu anlıyorum GÜLŞAH benimkisi gevezelik olsun diye söyledim hatta bir kötü huyum var insanların profiline bakarım eğer msn si açık kalmışsa onu uyarırım çünkü iyi niyetli arkadaşlarımızın istemedikleri durumlarla karşılaşmasını istememGulsahToptas' Alıntı:pardon kelime hatası oldu nihat ayrıca o tarz tanışıp konuşmalar bana göre değil bu yüzden konuşamam
Evet toplu gönderdiğim mailden yararlanan arkadaşımın yeğeni başka bi arkadaşımı (erkeği) eklemiş.Zynep' Alıntı:Bu başlığa bakınca hep şunu düşünüyorum;
Siz hiç bunun tersi versiyonlara tanık oldunuz mu?
Yani hiç şu şekilde başlıklara rastladınız mı?
"Tanımadığı erkekleri MSN'e ekleyen kızların hazin sonları..." :-*
Var tabi ki. Msn sapıklığı sadece erkeklere özgü değil.su perisi' Alıntı:Başlık tanımadığı kızları msn ye ekleyenlerden bahsediyorda,Zeynep gibi bende merak ettim tanımadığı erkekleri ekleyenlerde varmı acaba
Nasıl bir diyolog geçer merak ettim şimdi yokmu aramızda msn sapıklıgı yapan gıcıklıgına yaniBülent' Alıntı:Var tabi ki. Msn sapıklığı sadece erkeklere özgü değil.su perisi' Alıntı:Başlık tanımadığı kızları msn ye ekleyenlerden bahsediyorda,Zeynep gibi bende merak ettim tanımadığı erkekleri ekleyenlerde varmı acaba