T
tnctrkcell
:kahkaha
GulsahToptas' Alıntı:ben şahit olmadım ama en 2 gün önce benim başıma geldi.toplu atılan maillerden almış msn adresimi. yazışmak istemediğimi söylediğmde önce tamam dedi ,daha sonraki gün msn adresimi açtığımda yeniden merhaba dedi bende dün bir daha yazmayacağını yazdığını belirttiğimde sinirlendi yani kısaca hem suçlu hem güçlü![]()
GulsahToptas' Alıntı:ben şahit olmadım ama en 2 gün önce benim başıma geldi.toplu atılan maillerden almış msn adresimi. yazışmak istemediğimi söylediğmde önce tamam dedi ,daha sonraki gün msn adresimi açtığımda yeniden merhaba dedi bende dün bir daha yazmayacağını yazdığını belirttiğimde sinirlendi yani kısaca hem suçlu hem güçlü![]()
NİJAT kim yav valla ben değilimGulsahToptas' Alıntı:elbette sildim ama demek istediğim ısrarla yazmaya devam etmeleri hatta başka msn adresleri ile bile rahatsız etmeleri
nijat eklemedim ki eklemeden de yazabiliyorlar
GulsahToptas' Alıntı:pardon kelime hatası oldu nihat ayrıca o tarz tanışıp konuşmalar bana göre değil bu yüzden konuşamam![]()
Zynep' Alıntı:Bu başlığa bakınca hep şunu düşünüyorum;
Siz hiç bunun tersi versiyonlara tanık oldunuz mu?
Yani hiç şu şekilde başlıklara rastladınız mı?
"Tanımadığı erkekleri MSN'e ekleyen kızların hazin sonları..."![]()
![]()
![]()
:-*
Var tabi ki. Msn sapıklığı sadece erkeklere özgü değil.su perisi' Alıntı:Başlık tanımadığı kızları msn ye ekleyenlerden bahsediyorda,Zeynep gibi bende merak ettim tanımadığı erkekleri ekleyenlerde varmı acaba![]()
Bülent' Alıntı:Var tabi ki. Msn sapıklığı sadece erkeklere özgü değil.su perisi' Alıntı:Başlık tanımadığı kızları msn ye ekleyenlerden bahsediyorda,Zeynep gibi bende merak ettim tanımadığı erkekleri ekleyenlerde varmı acaba![]()
![]()

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.