Süper Konuşmak İçin!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Maximus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel ve ise yarayan bilgiler :)

Bize’de okulda ayni bu sekilde ögrettiler ;)

Eger konusacaklarinizi hazirlamak icin vaktiniz varsa, kücük kagitlara ’anahtar sözler’ yazin...
Anlatmak istediklerinizi bölümlere ayirin, her bölüme bir baslik verin... Bu basliklarida ’anahtar sözcük’ olarak kullanabilirsiniz...

O sözü gördügünüzde icerigi akliniza gelecektir...

Ben bunu cok yapardim okulda, ögretmenleriminde hosuna giderdi ;)

GERÇEKTEN SÜPER BEN HÂLA OKUL SUNUMLARINDA BUNU UYGULUYORUM

NE HEYECAN KALIYOR NE KORKU ALIŞIYORSUN BİR ZAMANDAN SONRA KENDİLİĞİNDEN DÜŞÜNCELERİNİ TOPLULUĞUN ÖNÜNDE SÖYLEYEBİLİYORSUUN :)

Maximus benim merak ettiğim konulardan biri idi bu konu paylaşımın için teşekkür ediyorum. Yorumları okuduğumda olumsuz yorumları irdeliyorum. çünkü burda yayınlanan tüm konular kişisel gelişim için. örnekte ayıp aranmaz. ben bu şekilde düşünüyorum.

Kardelen5 9 bu konu seninde ilgini çekeceğini düşünüyorum..

iyi günler..

Düzgün konuşmak ve hitabet sanatı hayatının her dalında önemli.Ama özellikle iş yaşamında ve seminer verilecek ortamlarda dikkati odaklamak ve akıcı bir seyir izlemek önemli.

Paylaşım için teşekkürler :)

9- Prova, prova, prova!
Konuşmanızı mümkün olduğunca sık prova edin; sürekli tekrarlayın. Böylece, mükemmel bir sunum yapabilirsiniz.

Aynen!!!! çok faydasını görüyorum ...:D
Teşekkürler..

sevgi' Alıntı:
umarım kızmazsız ama ’süper konuşmak için’ derken kullandığız ’süper’ sözcüğü bile ingilizce dolayısıyla bu konuda yazdığız yazın ne kadar geçerli olabileceği konusunda şüphelerim var.çünkü süper(!) konuşabilmek için dilimizi yabancı sözcüklerden arındırmalıyız.haksızmıyım :)
bazı kelimelerin türkçe olmamasına rağmen türkçeyle özdeşleşmiş türkçe olmuştur türkçede bunlardan birisidir rektor de türkçe diğildir bunlara takmayalım konunun ana fikrine odaklanalım bence ::) he bu arada kesinlikle abudik kubidik konuşmaları savunuyor diyilim dilde yozlaşmaya hayırrrr

Geri