Süper Konuşmak İçin!!!

• Konbuyu başlatan Maximus
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde Maximus tarafından oluşturulan Süper Konuşmak İçin!!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,604 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı Süper Konuşmak İçin!!!
Konbuyu başlatan Maximus
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mustang
G

Gamzelim

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
www.kalbim.gen.tr
Güzel ve ise yarayan bilgiler :)

Bize’de okulda ayni bu sekilde ögrettiler ;)

Eger konusacaklarinizi hazirlamak icin vaktiniz varsa, kücük kagitlara ’anahtar sözler’ yazin...
Anlatmak istediklerinizi bölümlere ayirin, her bölüme bir baslik verin... Bu basliklarida ’anahtar sözcük’ olarak kullanabilirsiniz...

O sözü gördügünüzde icerigi akliniza gelecektir...

Ben bunu cok yapardim okulda, ögretmenleriminde hosuna giderdi ;)

S

seca

Kullanıcı
1 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
GERÇEKTEN SÜPER BEN HÂLA OKUL SUNUMLARINDA BUNU UYGULUYORUM

NE HEYECAN KALIYOR NE KORKU ALIŞIYORSUN BİR ZAMANDAN SONRA KENDİLİĞİNDEN DÜŞÜNCELERİNİ TOPLULUĞUN ÖNÜNDE SÖYLEYEBİLİYORSUUN :)

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Maximus benim merak ettiğim konulardan biri idi bu konu paylaşımın için teşekkür ediyorum. Yorumları okuduğumda olumsuz yorumları irdeliyorum. çünkü burda yayınlanan tüm konular kişisel gelişim için. örnekte ayıp aranmaz. ben bu şekilde düşünüyorum.

Kardelen5 9 bu konu seninde ilgini çekeceğini düşünüyorum..

iyi günler..

D

derin_3486

Kullanıcı
7 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bilgiler için teşekkürler...birkaç tanesini deniyordum zaten ama bunların hepsi faydalı görünüyor...

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Düzgün konuşmak ve hitabet sanatı hayatının her dalında önemli.Ama özellikle iş yaşamında ve seminer verilecek ortamlarda dikkati odaklamak ve akıcı bir seyir izlemek önemli.

Paylaşım için teşekkürler :)

S

SUNFLOWERS

9- Prova, prova, prova!
Konuşmanızı mümkün olduğunca sık prova edin; sürekli tekrarlayın. Böylece, mükemmel bir sunum yapabilirsiniz.

Aynen!!!! çok faydasını görüyorum ...:D
Teşekkürler..

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Ben zaten süper konuşurum,övünmek gibi olmasın  ::)

H

hanedeyim

sevgi' Alıntı:
umarım kızmazsız ama ’süper konuşmak için’ derken kullandığız ’süper’ sözcüğü bile ingilizce dolayısıyla bu konuda yazdığız yazın ne kadar geçerli olabileceği konusunda şüphelerim var.çünkü süper(!) konuşabilmek için dilimizi yabancı sözcüklerden arındırmalıyız.haksızmıyım :)
bazı kelimelerin türkçe olmamasına rağmen türkçeyle özdeşleşmiş türkçe olmuştur türkçede bunlardan birisidir rektor de türkçe diğildir bunlara takmayalım konunun ana fikrine odaklanalım bence ::) he bu arada kesinlikle abudik kubidik konuşmaları savunuyor diyilim dilde yozlaşmaya hayırrrr