süper bir manzara..

• Konbuyu başlatan glsn_
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde glsn_ tarafından oluşturulan süper bir manzara.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,765 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı süper bir manzara..
Konbuyu başlatan glsn_
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ilenay
S

sehla

Kullanıcı
5 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
paylaşımın için tşk. ilk fırsatta gitmek istediğim illerden biri.

H

hacer

Kullanıcı
18 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
resim de güzelliği belli olmamış orası süperden öte güzel bir yer birde sümele manastırı atatürk köşkü şehir merkezine yakın boz tepesi var gidipte oraları görmeden dönenin aklına şaşarım benim eşim tırabzonlu ben rizeliyim eşimle tırazona gittiğimizde beni rizeyede getirdi orayı çok gezemedim ama kız kardeşim gitti resimleride süper kısmet olursa bu yaz yayla şenlikleri için gitmek istiyoruz  tarayıcı aldığım gün benimde sizinle paylaşacağım süper resimlerim olacak sümele manastırının resimlerini gördüğünüzde ne düşüneceksiniz çok merak ediyorum.aslında izmitimde ayrı bi cennet her şeyin en güzeli burdada var kartepe maşukiye ket ormanı yaylalarımız yuvacık barajı alabalık tesisleri adım adım güzellikleri süper şu an aklıma gelmiyo ama ben yaşadığım kenti çok seviyorum

Ç

çakır

Kullanıcı
22 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
samsun
ah memleketim ah... cok guzel bir yer arkadaşlar tsk ederim...bu arada hepinizin gidip gezmesini balık yemesini tavsiye ederim...

E

eftalya_er

Kullanıcı
19 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Karadenizliyim ve gurur duyuyorum işte manzara budur.Doğal ,sıcak,samimi insanları gibi süper.....

Ç

çakır

Kullanıcı
22 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
samsun
evet eftelya dogası ve insanları esi bulunmaz bır yer...

U

ukolege

Kullanıcı
6 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Trabzona gittiğimde en beğendiğim yer boztepeydi... Memleketin bir CENNET

D

dileklerperisi

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Manzara çok güzel teşekkürler paylaşım için
(ne kadar çok karadenizli arkadaşımız varmış ya :))

A

ayben

ben hiç karadenize gitmedim ama çok istiyorum o havayı içime çekmek istiyorum kana kana vatanımın her köşesi cennet ama yeşillikleri sevdiğim için en çok görmek istediğim yerlerden biri benim memleketimde güseldir ama bu kadar yeşil değil dağlara çıkmak lazım ki pek dağlıkta değil :)

L

Lier22

karadeniz ve uzungölün güzelliğinin altında kalmış bu fotoğraf. ayrıca bu resim değil fotoğraf... :)

T

tugba 44

Kullanıcı
26 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
16
uzungole gittim cok hos bir yer arkadaslar gitmenizi tavsiye ederim  ;)

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Çok güzel gerçekten de haklısın yani...
Karadenız bir başka ..Oradaki yeşillik başka bir yerde hiç yok

I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
yurdumuzun güzellikleri işte allah nasıl da guzel yaratmıs hersey olağanustu harika