resim de güzelliği belli olmamış orası süperden öte güzel bir yer birde sümele manastırı atatürk köşkü şehir merkezine yakın boz tepesi var gidipte oraları görmeden dönenin aklına şaşarım benim eşim tırabzonlu ben rizeliyim eşimle tırazona gittiğimizde beni rizeyede getirdi orayı çok gezemedim ama kız kardeşim gitti resimleride süper kısmet olursa bu yaz yayla şenlikleri için gitmek istiyoruz tarayıcı aldığım gün benimde sizinle paylaşacağım süper resimlerim olacak sümele manastırının resimlerini gördüğünüzde ne düşüneceksiniz çok merak ediyorum.aslında izmitimde ayrı bi cennet her şeyin en güzeli burdada var kartepe maşukiye ket ormanı yaylalarımız yuvacık barajı alabalık tesisleri adım adım güzellikleri süper şu an aklıma gelmiyo ama ben yaşadığım kenti çok seviyorum
ben hiç karadenize gitmedim ama çok istiyorum o havayı içime çekmek istiyorum kana kana vatanımın her köşesi cennet ama yeşillikleri sevdiğim için en çok görmek istediğim yerlerden biri benim memleketimde güseldir ama bu kadar yeşil değil dağlara çıkmak lazım ki pek dağlıkta değil
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.