süper bir manzara..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan glsn_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

glsn_

Kullanıcı
abcd0010jk2.jpg

yakaladığım süper bir kareyi sizinlede paylaşmak istedim :)bence tek kelimeyle mükemmel ;)memleketim trabzon uzungöl burası :)

bilmem mi glsn_ cim.bende orda okuyorm. gerçekten çk güzel biryer gittiğimde foto.makinam yoktu çok içimde kalmıştı bu güzelliği çekememek. ama şunu söylüyorm kesinlikle fotoğrafta göründüğünden çoookkkkk daha güzel bir yer. herkese gidip görmesini tavsiye ederm... :)

ben senler önce gitmiştim harika bi yer .. gölde kücük kayıklar wardı.. binmiştim cok eglencelii...tawsiye ederim ben de..

bende trabzonluyum uzungölüde çok sevıyorum özellıkle okul gezılerınde en çok tercıh edılen yerlerden biridir

ne de olsa Karadeniz,yeşilin ve mavinin birleştiği yerlerden birisi..uzungölün genelde resiminde bi tane de cami olur gölde yansıması olan, bunu tabi sen cekmıssın :) cok güsel nadide yerdir Karadeniz, ben de Rizeliyimm :D

Çok güzel bir resim...

Çok merak ettiğim, ve görmeyi çok istediğim şehirlerin başında geliyor Trabzon...

Teşekkürler...

bişey itiraf etsem ben Karadenizi hiç görmedim ama ölmeden önce görmeyi çok istiyorum eminim fotoğraflardan daha güzeldir. :'( :'( :'(

hımm berrakcım kesınlıkle gidip görmenii tavsiye ederim..ordaki güselliğii ben baska yerde görmedimm gercektnn...inş ben Rizenin fotolarını koyarım siteye..

bende giresunluyum trabzonda okudum çok güzel bi şehir..bence karadenizi görmeyen insanlar çok şanssız her şeyiyle muhteşem güzellikte bi bölge mutlaka gezin görün derim...

fotograf güzel ama daha güzel resimler var sadece karadenize bağlı kalmamak lazım ;)

Geri