Su Tasarrufu Nasıl Yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zynep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir tip jeneratör varmış normal evin saatine takıyormuşsun voltaj düşümü sıfıra indiği için elektronik eşyaların ömrünü de uzatıyormuş bu musluk için çözüm olabilir aynı zamanda büyük külfetlerden kurtulabilirsiniz kısa zamanda amorti, edecektir vereceğiniz para gözünüze gelmesin

arkadaşlar ben bi tane jeneratör aldım 5 saatte 11 lt. benzin harcıyor eğer jeneratör kullanmak isterseniz benzin sarfiyatınıda göz önünde bulundurmalısınız

hatice şengül' Alıntı:
tutankhamon kardeşim sen benimle uğraşmak için mi varsın ;D :D
tutankhamon' Alıntı:
evet hatice ben seninle uğraşmak için doğdum hayattaki tek amacım hatice şengülün söylediği şeylerle uğraşmak. yaradılış gayem bu ne yapayım hatice

Bana konuyla ilgisini söyleyin, müdahele etmeyeyim, silmeyeyim bu mesajları!
Arkadaşlar lütfen diyorum sadece.
Konu altı yorumlarda esprili yanıtlar kabul edilebilir ama konunun amacından saptırılması kabul edilmez.
Konuyla ilgisi olmayan mesajlar tarafımdan silinmiştir.

Geçen yıl Ankara da susuzluk yüzünden uzunca bi süre su kesintileri oldu ve bir hafta boyunca eve su gelmeyince bulaşık çamaşır gibi birsürü temizlik işimizi yapamaz hale gelince ozaman bikez daha suyun hayatımızdaki önemini kavradık. Önceden aşırı dikkatli olduğumu söylersem yalan olur şimdi ama ozamandan kalma bir alışkanlık daha dikkatli olmaya özen gösteriyorum göstermeyenleri uyarıyorum. Bütün bunlara rağmen kapı önlerinde halı yıkayan birilerini gördümmü acayip sinirleniyorum

tutankhamon' Alıntı:
boşa akıtılan her damla gelecek neslin gözyaşıdır

Doğru söze ne denir? :(
Ben su konusunda artık biraz daha umutluyum, çevremden izliyorum, duyarlı kişilerin saysı gün geçtikçe artmakta.

Geri