Su Tasarrufu Nasıl Yapılır?

• Konbuyu başlatan Zynep
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Araştırma Sonuçları kategorisinde Zynep tarafından oluşturulan Su Tasarrufu Nasıl Yapılır? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,936 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Araştırma Sonuçları
Konu Başlığı Su Tasarrufu Nasıl Yapılır?
Konbuyu başlatan Zynep
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zynep
H

hatice şengül

Kullanıcı
12 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
bir tip jeneratör varmış normal evin saatine takıyormuşsun voltaj düşümü sıfıra indiği için elektronik eşyaların ömrünü de uzatıyormuş bu musluk için çözüm olabilir aynı zamanda büyük külfetlerden kurtulabilirsiniz kısa zamanda amorti, edecektir vereceğiniz para gözünüze gelmesin

T

tutankhamon

Kullanıcı
15 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
Bursa
arkadaşlar ben bi tane jeneratör aldım 5 saatte 11 lt. benzin harcıyor eğer jeneratör kullanmak isterseniz benzin sarfiyatınıda göz önünde bulundurmalısınız

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
hatice şengül' Alıntı:
tutankhamon kardeşim sen benimle uğraşmak için mi varsın ;D :D
tutankhamon' Alıntı:
evet hatice ben seninle uğraşmak için doğdum hayattaki tek amacım hatice şengülün söylediği şeylerle uğraşmak. yaradılış gayem bu ne yapayım hatice
Bana konuyla ilgisini söyleyin, müdahele etmeyeyim, silmeyeyim bu mesajları!
Arkadaşlar lütfen diyorum sadece.
Konu altı yorumlarda esprili yanıtlar kabul edilebilir ama konunun amacından saptırılması kabul edilmez.
Konuyla ilgisi olmayan mesajlar tarafımdan silinmiştir.

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Geçen yıl Ankara da susuzluk yüzünden uzunca bi süre su kesintileri oldu ve bir hafta boyunca eve su gelmeyince bulaşık çamaşır gibi birsürü temizlik işimizi yapamaz hale gelince ozaman bikez daha suyun hayatımızdaki önemini kavradık. Önceden aşırı dikkatli olduğumu söylersem yalan olur şimdi ama ozamandan kalma bir alışkanlık daha dikkatli olmaya özen gösteriyorum göstermeyenleri uyarıyorum. Bütün bunlara rağmen kapı önlerinde halı yıkayan birilerini gördümmü acayip sinirleniyorum

T

tutankhamon

Kullanıcı
15 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
Bursa
boşa akıtılan her damla gelecek neslin gözyaşıdır

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
tutankhamon' Alıntı:
boşa akıtılan her damla gelecek neslin gözyaşıdır
Doğru söze ne denir? :(
Ben su konusunda artık biraz daha umutluyum, çevremden izliyorum, duyarlı kişilerin saysı gün geçtikçe artmakta.