D
DonJuan
ilk defa bu kadar gerçekci istiyorum .
mutluyum .
mutluyum .
_talliccaQ' Alıntı:burda milletn yasdıı tek şey güzel bi konuu düşüneceym... böle bi yorum olabilir mi? hmm işte buda ben yorumum kattiyen güzel olmadını düşünmüyorum sadce bunları yazacaınıza daha net bi çok şe yazabilirisniz. aysu86; toplumun bu kadar kısa cevap wermesi sana hiç tuhaf gelmiyor mu? bana geliyor neden olduğunun bi kısmını ben sölemek istiyorum: bi kere şöle bişi war millet sorunlarını yada gerçek kimlikleri ile dertlerini yazsa ne fayda... çözüm bulunacak mı?dertler bitecek mi?herşey rayına oturack mı? tek cewap hayır... bu sebepten ötürü qimse yazmıor dha dorusu yazmaktan üşeniyor çekiniyor.. buda benim yorumum. teşekkürler
Gülşah' Alıntı:_talliccaQ' Alıntı:burda milletn yasdıı tek şey güzel bi konuu düşüneceym... böle bi yorum olabilir mi? hmm işte buda ben yorumum kattiyen güzel olmadını düşünmüyorum sadce bunları yazacaınıza daha net bi çok şe yazabilirisniz. aysu86; toplumun bu kadar kısa cevap wermesi sana hiç tuhaf gelmiyor mu? bana geliyor neden olduğunun bi kısmını ben sölemek istiyorum: bi kere şöle bişi war millet sorunlarını yada gerçek kimlikleri ile dertlerini yazsa ne fayda... çözüm bulunacak mı?dertler bitecek mi?herşey rayına oturack mı? tek cewap hayır... bu sebepten ötürü qimse yazmıor dha dorusu yazmaktan üşeniyor çekiniyor.. buda benim yorumum. teşekkürler
Enteresan bir yorum.
Anladım mı ?
Hayır. :-\
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.