slm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan y_asmin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba ben cevap verme dışında mesaj göndermeyi bilmiorum bir de bu site ücretli mi  :-[

gözlük' Alıntı:
merhaba ben cevap verme dışında mesaj göndermeyi bilmiorum bir de bu site ücretli mi  :-[

Merhaba. Ben size yardımcı olayım  bu konuda;

Açmak istediğini konu ile ilgili Kategoriye girdikten sonra sağ üst köşede bulunan "Yeni Konu Başlat" butonuna basarsanız, önünüze yeni bir sayfa açılır. Konuyu buraya yazdıktan sonra "gönder" butonuna basınca, paylaşımınız yayınlanır. Başlık yazmayı unutmayın lütfen.
Siteyle ilgili merak ettiklerinizi Görüş,İstek Ve Şikayetleriniz Bölümü'mümüzden sorabilirsiniz.

Sitemiz ücretli değildir.

Teşekkürler.

aranıza yeni katıldm ama gerçekten samimi bi ortam olduğunu anlamak zor değil :)

Merhaba. Ben size yardımcı olayım  bu konuda;

Açmak istediğini konu ile ilgili Kategoriye girdikten sonra sağ üst köşede bulunan "Yeni Konu Başlat" butonuna basarsanız, önünüze yeni bir sayfa açılır. Konuyu buraya yazdıktan sonra "gönder" butonuna basınca, paylaşımınız yayınlanır. Başlık yazmayı unutmayın lütfen.
Siteyle ilgili merak ettiklerinizi Görüş,İstek Ve Şikayetleriniz Bölümü'mümüzden sorabilirsiniz.

Sitemiz ücretli değildir.

Teşekkürler.
[/quote]

ya çok tesekkür ederim ama bişe daha sorcam açmak istediğim kategoriye nereden girebilirim acaba

gözlük' Alıntı:
ya çok tesekkür ederim ama bişe daha sorcam açmak istediğim kategoriye nereden girebilirim acaba

Merhaba,
Açmak istediğiniz kategoriye, sol üst köşede klasörler vardır; en üstte yazan Kendini Geliştir klasöründen, istediğniz kategori içerisinde bölümleri takip edebilirsiniz. :)

Geri