slm ben de yeniyim

• Konbuyu başlatan ~afili~
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde ~afili~ tarafından oluşturulan slm ben de yeniyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,942 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı slm ben de yeniyim
Konbuyu başlatan ~afili~
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ~afili~
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Yoo, o sizin değerleriniz dışında olduğu için anlayamamışsınızdır.
Bu arada eleştiriniz banaysa valla yanıldınız üzgünüm; çünkü nokta olmayan son satıra kadar çok ciddi okurum.ü
Rumuz değişikliği, bu konuda düşüncemi belirttim.

Şekilcilik, sanalda çok revaçta. Bende farkındayım. Rumuzum altında yazan sizi rahatsız ettiyse, bana bunu layık gören kişiyle görüşün derim. Sonuçta bu benim talebim değildir.

D

DonJuan

ya tabi ki layık görülmüştür veya görülmemiştir o benim haddim değil .
yani şekilcilik olduğunun farkında olmanızda güzel bir düşünce , lakin gerçek dünya da kimsenin böyle bir lüksü yok .

gerçek dünyaya lanse etmeye çalıştığımız bir kurumu böylece kullanmak pek hoş değil yani bence .

ama dediğim gibi "bence ".

ben size okumadınız diye bir yorum yapmadın , bakın siz de nasıl yanlış anlamıssınız ?
benim dediğim sadece insanları okumadınız diye yargılamanız .
acı olan bu .

gerisi önemli değil .

A

~afili~

Kullanıcı
5 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
donjuan benim ilk mesajıma chat diye başlamam yanlış oldu galiba burdaki yazışmaların nasıl olduğunu bilmediğimden öyle deme gereği duymuştum(şimdi öğrendim)ayrıten ben su güne kadar chat yapmış değilim ve öyle bi düşkünlüğümde yok inteneti gayet doğru şeyler için kullanıyorum ve burdaki yazılardan faydalanıyorum....ama kitaplar kadar kalıcı değilmiş gibi geldiği doğru ne bileyim kitapta notlar alırsın dönersin tekrar bakarsın falan..bi ktapta bir konu bulursun internette bin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...