A
~afili~
Kullanıcı
- 5 Ara 2008
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
arkadaşlar merhaba...
Eh güzel kardeşim, böyle anlatsana derdini.~afili~' Alıntı:sadece biraz yardım aihtiyacım vardi abla :-[ biraz özgüven eksikliği varda
Biraz kendini doğru ifade edebilmekle başlayabiliriz sanırım...~afili~' Alıntı:sadece biraz yardım aihtiyacım vardi abla :-[ biraz özgüven eksikliği varda
İnternetin yararları yanısıra, zararları olduğunu hatırlatmak adına iyi bir uyarı.DonJuan' Alıntı:bence ilk başta Afili , sana söyleyebileceğim en doğru şey eğer böyle bir rahatsızlığın olduğunu düşünüyorsan
İnterneti bırakmak ... Hatta hiç girmemen .
Eğriye eğri , doğruya Doğru !
elbette ki düzgün kullanıldığı dahilinde Narkotik İlaçlar bile yararlıdır , bir çok zararının yanında .Zynep' Alıntı:İnternetin yararları yanısıra, zararları olduğunu hatırlatmak adına iyi bir uyarı.DonJuan' Alıntı:bence ilk başta Afili , sana söyleyebileceğim en doğru şey eğer böyle bir rahatsızlığın olduğunu düşünüyorsan
İnterneti bırakmak ... Hatta hiç girmemen .
Eğriye eğri , doğruya Doğru !
Ancak bırakılacak internet kapsamı nedir?
Arkadaşın şikayetine bakarak, ben sitemizde paylaşılan pek çok konudan arkadaşımızın yararlanacağı düşüncesindeyim.
hım cesur yorum için teşekkürler .Zynep' Alıntı:Sen neden burdasın, bu kadar inkarcı ve red eder tutumunla acaba... DonJuan?
Ben olmayanın tutunamayacağı bir ortamdayız zaten.zaten şöyle de bişey var , düşüncelerimi siz beğenin yada taraftarı olun diye sarfetmiyorum .
sanırsam bu da benim ben olmam .
ama hala daha şunu anlamıyorum , şu OKUMADINIZ MANTIĞI .Zynep' Alıntı:
Senin yazdıklarını ben zaten çoktan yazmıştım ilk yorumlarımda. Ama okumamışsın belli.
Ben olmayanın tutunamayacağı bir ortamdayız zaten.zaten şöyle de bişey var , düşüncelerimi siz beğenin yada taraftarı olun diye sarfetmiyorum .
sanırsam bu da benim ben olmam .
Ben olmak bazen bir kullanıcı adıyla başlar hatta...